INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Un tehnician născut în România a preluat o fostă semifinalistă de Champions League și finalistă de Cupă UEFA

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2017 20:15

Născut în Odorheiu Secuiesc, Csaba Laszlo (53 de ani) a fost legat mai mult de Ungaria, deși a început cariera de fotbalist în România, unde a evoluat pentru Progresul Odorhei și Unirea Cristur.

S-a apucat de antrenorat în 2004 și a fost pentru un an chiar secund al naționalei Ungariei. A mai condus pe FC Sopron, Heart of Midlothian, Charelori, MTK Budapesta și Dunajska Steda.

A fost chiar selecționer al Ugandei între 2006 și 2008, dar și al Lituaniei între 2012-2013. Acum, Csaba Laszlo a preluat-o pe Dundee United, formație de legendă din Scoția.

Fostă campioană a Scoției, dar și finalistă în Cupa UEFA și semifinalistă de Champions League, Dundee luptă acum pentru revenirea în prima ligă scoțiană.

În prezent, după 12 etape, este pe locul 2, cu 23 de puncte, la egalitate cu St. Mirren, dar la mică distanță de Livingston (22 de puncte), Dunfermline și Queen of the South (ambele cu 21 de puncte).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  08 Noiembrie 2017, 21:22

Ce față de ...”autonom” are ăsta !

itrobert
itrobert  •  08 Noiembrie 2017, 20:58

Iar mi-am luat teapa cu titlurile astea... Trebuia sa scrie "Tehnician de origine maghiara, originar din Romania a preluat o echipa de liga secunda din Scotia".

Vezi toate comentariile (2)
Comentează