INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  QATAR

Un tehnician român care antrenează în Orientul Mijlociu își duce jucătorii la Poiana Brașov

Foto: Alex Nicodim (Gazeta Sporturilor)
Foto: Alex Nicodim (Gazeta Sporturilor)

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2016 18:09

Ilie Stan, fostul antrenor al Stelei și actualul tehnician al lui Al Shamal, formație din liga a doua din Qatar, spune că-și va aduce jucătorii într-un stagiu de pregătire în România.

"Am vrut să antrenez în România, dar am tot așteptat degeaba. La noi nu sunt preferați antrenorii cu personalitate. Modelul pentru a antrena în România este: tânăr, ieftin și ascultător. Aici, la liga a doua, avem o bazaă de pregătire cum nu există în România.

Cu toate acestea între 15-20 august vin cu echipa acasă, la Poiana Brașov. Să vadă și ei ce țară frumoasă avem și noi. Nu mai vreau să lucrez în străinătate cu niciun jucător român. M-am fript de prea multe ori. Ai noștri întreabă doar de salariu, nu de ceea ce trebuie să ofere în schimb", a spus Ilie Stan la Radiosport1.ro.

"Cu toate problemele de lot, Steaua păstrează șanse reale de calificare. Oricine a plecat, sunt convins că a plecat cu avizul lui Reghecampf, iar acesta are înlocuitori în schimb, altfel nu-i lăsa să plece. Sunt jucători grozavi acum la Steaua. Îmi plac mult Toșca, Aganovici și Achim. Mă bucur pentru Chipciu, merită să ajungă undeva bine în străinătate" Ilie Stan

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează