INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Un "tricolor" e la un pas să-și schimbe echipa: "E adevărat, în două săptămâni pleacă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 noiembrie 2016 09:52

Gabriel Torje (27 de ani) nu s-a adaptat la Terek Groznîi și în această iarnă va pleca de la formația din Cecenia. Destinația rămâne însă o necunoscută chiar și pentru fotbalistul român cu 54 de selecții în naționala României.

Agentul lui Torje, Cristea Opria, spune că are o hârtie care îi dă dreptul să-l transfere pe jucător oriunde în această iarnă în schimbul a 1,2 milioane de euro.

"E adevărat, mai are două săptămâni şi gata, pleacă de acolo. Ne-am înţeles cu ei, am vorbit cu managerul şi cu directorul sportiv şi sunt de acord. Le dăm banii pe care i-au plătit în schimbul lui şi îl lasă să plece", a declarat Cristea Opria pentru Ziare.com.

Impresarul lui Torje a vorbit și despre motivele pentru care jucătorul nu s-a adaptat la Terek: "Gabi a fost accidentat, s-a pregătit mai puțin. A avut și un alt concurent pe post. Antrenorul l-a vrut, chiar el l-a solicitat, dar n-a fost să fie".

5 meciuri
a jucat Torje pentru Terek în prima ligă a Rusiei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  24 Noiembrie 2016, 09:30

Pacat. Le dati si banii inapoi! E corect, dar in caz ca nu-si gaseste repede o echipa care sa-i doreasca serviciile, vad un Torje in mare belea...

1213771098644840
Stavarache Andrei  •  23 Noiembrie 2016, 12:18

Torje, un Ciprian Marica in devenire....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează