INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ISRAEL

Una bună, alta rea! Gabi Tamaș a jucat un rol-cheie la ambele goluri în ultima etapă de campionat

Articol de - Publicat luni, 15 ianuarie 2018 11:42

Hapoel Haifa, echipa lui Gabi Tamaș, fotbalist care și-a pus puternic amprenta la echipă, devenind liderul apărării și idolul fanilor, a terminat la egalitate, 1-1, pe terenul campioanei din ultimii doi ani, Hapoel Beer Sheva.

Meciul a fost unul extrem de interesant și spectaculos, disputându-se pe o ploaie torențială, ieșită din comun în capitala deșertului.

Gabi Tamaș a fost integralist și a avut un rol major la ambele goluri. Haifa a început foarte bine meciul și în secunda 8 a deschis scorul, Tamaș fiind cel care a inițiat atacul. Fundașul român a trimis o minge lungă în careu, Plakushchenko a deviat-o către Ben Basat care a marcat cu un șut imparabil.

Gazdele au încercat să egaleze, dar până la pauză n-au reușit. Scorul final a fost stabilit în minutul 49, când Tamaș a pierdut mingea la 40 de metri de propria poartă. Melikson a fost cel care a recuperat mingea și l-a lansat pe Ben Sahar, care a driblat portarul și a marcat golul egalizator.

După meci, patronul lui Hapoel Haifa, Ioav Katz, i-a invitat pe jucători la cină și l-a lăudat pe Tamaș: "Este cel mai bun transfer al nostru! Fără el echipa nu ar fi fost aici. Datorită lui am ajuns așa sus". 

Haifa este revelația acestui sezon, fiind pe locul 3 după 18 etape, cu 36 de puncte. Beer Sheva este pe primul loc, cu 38 de puncte.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează