INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  IANIS HAGI

Unde îl vede Ioan Becali pe Ianis Hagi: „Ar putea crește frumos acolo. Îmi place mult mersul lui, ca de gazelă”

Ioan Becali îl vede pe Ianis Hagi la Rangers și după expirarea împrumutului său
Ioan Becali îl vede pe Ianis Hagi la Rangers și după expirarea împrumutului său

Articol de GSP - Publicat joi, 02 aprilie 2020 22:37

Impresarul Ioan Becali, 67 de ani, crede că Rangers va activa opțiunea de cumpărare a lui Ianis Hagi (21 de ani) de la Genk.

Fiul „Regelui” este împrumutat în Scoția până în iulie, Rangers având opțiunea de a-l cumpăra definitiv pe Ianis pentru 5 milioane de euro.

Iar Ioan Becali este încrezător că scoțienii vor face asta:

„Ianis e pe un drum bun, cred că Rangers îi va activa opțiunea pentru că acolo e singurul care poate face ceva în plus. Ianis are alte calități, de fotbalist modern, mersul lui e mai frumos decât al tatălui. Îmi place mai mult mersul lui, pare ca o gazelă. La Glasgow ar putea crește frumos dacă i se activează opțiunea”, a declarat Ioan Becali la TV Telekom Sport.

3 goluri și 2 pase decisivea reușit Ianis la Rangers, în 782 de minute petrecute pe teren

Ianis rămâne la Rangers și după 30 iunie

După o nouă videoconferință cu reprezentați ai tuturor celor 55 de federații europene, UEFA a decis că va permite cluburilor să păstreze jucătorii ale căror contracte sau împrumuturi expiră în această vară.

Acordurile au punct final pe 30 iunie, dar ele vor fi extinse până la sfârșitul efectiv al actualului sezon. De exemplu, cazul Ianis Hagi. Va rămâne la Rangers dincolo de 30 iunie, chiar dacă nu va fi transferat definitiv. O lună sau două, cât timp va mai avea nevoie de el gruparea scoțiană.

VIDEO: Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește mai multe știri despre stranieri:

Ionuț Radu, interviu din izolare: „La ora asta eram calificați la European”

Iasmin Latovlevici și Gheorghe Grozav, dați afară de la Kisvarda » Decizia celor doi care a înfuriat clubul maghiar

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
teo969
teo969  •  03 Aprilie 2020, 11:44

Giovani, you made my day ! Pe cine interesează mersul lui Ianis ? Pe nimeni, adică pe tine ! Pe restul ne interesează cum joacă, cum pasează și cum dă goluri pentru echipa de club și națională.

sorindrag
sorindrag  •  03 Aprilie 2020, 10:49

du-l ba in parc daca-ti place mersul lui :)

111855873007282
Un Timisorean  •  03 Aprilie 2020, 10:15

Bai, iar l-ati scos de la naftalina pe mafiotul asta *** ? Nu mai aveti subiecte ? Aveti atitea legende inca in viata de la care sa cereti pareri si face interviuri si voi o tineti langa - creanga cu clanul becali...................sau poate e firesc, daca va platesc oamenii pentru reclama.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează