INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTWERP

Bölöni nu pleacă de la Antwerp, deși jucătorii nu îl mai vor fiindcă e prea dur! » Cine îl susține pe Loți

Articol de - Publicat vineri, 14 iunie 2019 12:03

Luciano D'Onofrio, vicepreședintele grupării flamande, care a lucrat cu Loți Bölöni și la Standard, îl susține total pe antrenorul în vârstă de 66 de ani de la Antwerp.

Fără disciplina impusă de Loți Bölöni, fără duritatea lui, Antwerp nu ar fi reușit să se califice în play-off, să ocupe locul 4, urmând să joace în preliminariile Europa League.

Era o echipă care, după 13 ani departe de elită, promovase în Jupiler League de-abia în 2017, când venise și antrenorul.

Dar intransigența lui nu place tuturor jucătorilor.

Unii dintre ei ar fi spus în interiorul clubului că nu mai rezistă încă un sezon cu Bölöni, a dezvăluit Het Laatste Nieuws. S-au lovit însă de un obstacol de netrecut: Luciano D'Onofrio, directorul tehnic și vicepreședintele grupării flamande.

Pentru D'Onofrio, care lucrase cu Loți și la Standard în 2009 (când au cucerit împreună titlul) și care îl adusese pe tehnician la Antwerp, nu exista altă variantă.

Deși s-a vorbit la un moment dat că va fi înlocuit de croatul Ivan Leko (ex-Bruges), Bölöni va rămâne pe banca roș-albilor și viitoarea stagiune, confirmă HLN. Ultimul său an de contract pe „Bosuil”.

Citește și:

Ciprian Tătărușanu poate fi titular la Olympique Lyon! Românul a depășit milionul la salariu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
barkley
barkley  •  14 Iunie 2019, 14:22

Si daca nu scapa in perioada de transferuri de acei jucatori care pun gaz pe foc in vestiar, ma tem ca nu-l prinde paltonul pe nea Boloni.

177015329491574
Gheorghe Clejanu  •  14 Iunie 2019, 13:51

Asa ar trebui sa fie toti antrenorii ca Dan P. si unguru, sa nu sufle unu si atunci sa vezi rezultate-exemplu la cei mentionati-

rivaldinho
rivaldinho  •  14 Iunie 2019, 13:45

Asa e si Dan Petrescu, i-a rupt pe polonezi cand a mers acolo.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează