INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENOR

UPDATE Adrian Mutu antrenează în Emirate! Va pregăti formația secundă a clubului lui Laurențiu Reghecampf

Articol de GSP - Publicat joi, 19 iulie 2018 14:39

Anunțul momentului din fotbalul românesc a fost făcut azi: Adrian Mutu, 39 de ani, va antrena în Emiratele Arabe Unite în noul sezon.

Conform libertatea.ro, "Briliantul" va pregăti formația de rezerve a lui Al-Wahda, unde antrenor la prima echipă e chiar Laurențiu Reghecampf. Este de notorietate relația bună a lui Mutu cu Reghe și cu soția acestuia, Anamaria Prodan, care a și intermediat mutarea:

15.000 €pe lună va lua Mutu în cei 2 ani de contract cu Al-Wahda

stoichiță știa țara, dar nu știa echipa

Informația a fost făcută publică în această dimineață de Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, care l-a avut pe "Briliant" și pe lista pentru postul de selecționer al naționalei U21.

"Am vorbit cu el, Mutu va antena o echipă din Emirate. El mai avea oferte și atunci când s-a dus la FC Voluntari, dar a vrut să rămână în România. Voi da mai multe date când voi intra în posesia lor. Nu știu exact dacă antrenează prima sau a doua echipă a clubului respectiv", a dezvăluit Mihai Stoichiță, la TV Digi Sport.

a doua echipă din cariera de tehnician

Mutu va bifa astfel cea de-a doua experiență în antrenorat, după ce în aprilie a preluat-o pe FC Voluntari. Cu el pe bancă, ilfovenii s-au salvat de la retrogradare în urma barajului cu Chindia Târgoviște.

După ce și-a încheiat cariera de fotbalist, Adrian Mutu a mai ocupat funcții administrative la Dinamo și echipa națională.

"Rapiditatea cu care Mutu a fost demis de la Voluntari m-a pus pe gânduri"
Mihai Stoichiță

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (15)
400321567125350
Bujorel Boghitoi  •  19 Iulie 2018, 20:25

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spinoza
spinoza  •  19 Iulie 2018, 16:14

Nu-i gaseste nimeni vreo echipa in Groenlada? Macar sa antreneze echipa chelnerilor de acolo...

sibelius
sibelius  •  19 Iulie 2018, 15:19
Postat de dinamo_fan pe 19 Iulie 2018, 14:59

de ce zici asta ? Bratu si Oprita, chiar si Dica au luat-o de jos, nu au ajuns antrenori direct in liga 1. Oprita are o promovare la activ in liga 1, cred ca si Dica are o promovare in liga a 2-a, Bratu a castigat un trofeu cu Dinamo la juniori. in momentul in care au confirmat la acel nivel mai de jos mi se pare normal sa tinteasca mai sus. cu Mutu e o alta discutie, nu cred ca poate fi vreodata antrenor din cauza caracterului dar poate ma insel. In orice caz Mutu nu a luat-o de jos ca restul..si in continuare prefera banul in detrimentul uceniciei...asta inseamna sa mergi pe o pila undeva la camile ca sa fii antrenor la echipa de rezerve...de REZERVE !!!

Cel putin 1 din ei(cred ca si Bratu e in situatie similara) a ocupat un post pentru care nu era calificat. Mutu antrenor la Voluntari mi se parea mai normal decat Dica la FCSB sau Bratu la Dinamo. Niciunul din cei doi pseudo-patroni nu are nevoie de antrenori ci de niste slugi. Cei doi se muleaza perfect modelului. Si nu, nu-i putem compara cu Zidane, Enrique sau Guardiola.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează