INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ACCIDENTARE

UPDATE Corespondență din Israel » I-a trecut glonțul pe la ureche! Verdictul medicilor în cazul lui Morar

Articol de - Publicat luni, 13 iulie 2015 09:42

Vești bune pentru Morar! Atacantul a efectuat în această dimineață un control amănunțit, iar medicii au descoperit că este vorba de o inflamație la vezica urinară. După zece zile de tratament, acesta va putea reveni la antrenamentele echipei.

UPDATE 11:00
ȘTIREA INIȚIALĂ

Vlad Morar, 21 de ani, a semnat cu Beitar Ierusalim în această vară, însă contractul ar putea fi rupt în următoarele zile din cauza unei accidentări.

Fostul atacant al lui U Cluj n-a putut termina primul antrenament alături de noua sa formație, acuzînd dureri la mușchii abdominali. Viitorul său la echipa din Israel este neclar însă.

Acesta va efectua astăzi mai multe analize, iar jucătorul speră să fie vorba doar de o inflamație. În cazul unei rupturi, clubul e gata să rezilieze înțelegerea.

În altă ordine de idei, Pablo de Lucas, fostul mijlocaș al Petrolului, a făcut deplasarea alături de Beitar în Belgia, unde va evolua în turul doi al Europa League împotriva celor de la Charleroi.

 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close