INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GABI TORJE

UPS! Englezii scriu că Udinese dă 10,2 milioane de euro pe Torje. În România se ştie de 7 milioane

Gabriel Torje, 22 de ani, are şanse mari să ajungă la un club important din Europa. Abia transferat la Udinese, românul este urmărit de nume importante ca Arsenal şi AC Milan
Gabriel Torje, 22 de ani, are şanse mari să ajungă la un club important din Europa. Abia transferat la Udinese, românul este urmărit de nume importante ca Arsenal şi AC Milan

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 14 octombrie 2011 12:37

Nici n-a ajuns bine la Udinese că Gabi Torje le trezeşte interesul mai multor cluburi puternice ale Europei. Mai este însă o surpriză: englezii scriu că Udinese plăteşte în total 10,2 milioane de euro pe român, în ţară ştiindu-se de un total de 7 milioane de euro: 4 milioane acum, două milioane dacă se impune ca titular, un milion la un viitor transfer!

Nu ar fi o noutate pentru România. Se ştie că în Dosarul Transferurilor, ajuns la înfăţişarea cu numărul 34, există mai multe exemple de fotbalişti înregistraţi că au plecat pe o sumă, iar în actele clubului care i-a cumpărat apare un preţ mai mare.

După un început de sezon promiţător în Serie A, în care i-a ajutat pe friulani să urce pe prima poziţie a clasamentului, alături de Juventus, ex-dinamovistul a fost luat în vizor de Inter, AC Milan şi, potrivit presei italiene şi engleze, mai nou de Arsenal.

Ziarul londonez Metro, de pildă, relatează că managerul tunarilor, Arsene Wenger, s-a arătat interesat de el şi a trimis scouteri în Italia ca să-l monitorizeze permanent.

Wenger îl consideră pe Torje o alternativă la Marvin Martin, de la Sochaux, care a refuzat deja un transfer pe Emirates în mercato din ianuarie. "I se spune Messi de România deoarece e scund şi are un dribling exploziv", se scrie în cotidianul londonez Metro.

Scump chiar şi pentru Arsenal?
Englezii susţin că Torje ar fi costat-o pe Udinese 9 milioane de lire sterline, adică 10,2 milioane de euro, cu 3,2 mai mult decît s-a scris la perfectarea transferului de la Dinamo. Şi că, dacă se vor hotărî să-i dea drumul, italienii vor cere o sumă mult mai mare, pe care Arsenal rămîne de văzut dacă va dori s-o achite.


SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
stropynel
stropynel  •  15 Octombrie 2011, 02:45

bai desteptilor, voi preluati stirile voastre importante din metro? ziarul care se distribuie gratuit pe strazi, in autobuze, tramvaie, trenuri, etc.? halal voua. in tara apelati la tata leana lu' partac sa va ofere ponturi?

mircea4steaua
mircea4steaua  •  14 Octombrie 2011, 15:32
Postat de george_br pe 14 Octombrie 2011, 13:23

Alooo, DNA-ule! Se aude??

DNA-ul naude....doar citeste stenograme =))))

john doe
john doe  •  14 Octombrie 2011, 14:09

Nu are importanta ce sume se vehiculeaza daca in acte sumele sunt corecte. Restul sunt doar speculatii ale unor im.be.cili...cu autorul articolului in frunte. Torje este in atentia granzilor din Europa si Udinese stie sa isi vanda marfa, probabil suma reprezinta totalul clauzelor de performanta si a procentului dintr-un eventual transfer + ce s-a platit la semnatura la care se adauga si valoarea contractului jucatorului...concluzia fiind ca a fost vandut ieftin.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează