INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  URAWA RED DIAMONDS - AL HILAL

URAWA RED DIAMONDS - AL HILAL 0-2 // VIDEO + FOTO / Corespondență GSP din Japonia » Jucătorii au intrat peste Răzvan în conferință: „Vom petrece 3 zile și 3 nopți”

Articol de , - Publicat duminica, 24 noiembrie 2019 16:52

Al Hilal, echipa lui Răzvan Lucescu, a câștigat Liga Campionilor Asiei, după ce a trecut de Urawa Red Diamonds, în dublă manșă. Azi, saudiții au triumfat cu 2-0, după ce se impuseseră cu 1-0 în tur.

  • GSP e singura redacție din România care a trimis o echipă de jurnaliști la finala Champions League Asia. Dan Udrea și Cristi Preda (foto) transmit de la fața locului detalii.

După meci, conferința de presă a lui Răzvan Lucescu a fost întreruptă de jucători. Aceștia au cântat, au dansat și l-au stropit cu apă pe Răzvan, pentru a celebra împreună succesul obținut de Al Hilal după 19 ani. 

Răzvan Lucescu: „E o seară de vis” 

Răzvan Lucescu a vorbit după meci despre performanța reușită și i-a lăudat pe jucătorii săi. 

„Am câștigat cu 2-0, de o manieră clară. Suntem foarte fericiți! A fost fantastic! E o bucurie incredibilă! Am reușit o performanță foarte mare. Este un meci pe care toată lumea dorește să-l câștige. E o seară de vis și vreau să le mulțumesc tuturor jucătorilor, colaboratorilor, celor din staff și celor din club.  

E o seară care nu se poate uita. Este cel mai important trofeu pe care l-am câștigat. Vom petrece trei zile și trei nopți pentru că e ceva special. Vreau să le mulțumesc și tuturor celor de acasă”, a declarat Răzvan Lucescu. 

VEZI AICI VIDEO CU CELE DOUĂ GOLURI  

Vezi și: 

Gomis e la picioarele lui Răzvan Lucescu: „E foarte mare! E meritul lui!”

Ce urmează pentru Răzvan Lucescu și Al Hilal: posibile meciuri cu Flamengo și Liverpool

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
2087606034590002
Mitelia Constantin  •  25 Noiembrie 2019, 18:47

RUSINE. Pai îl numesc pe Rădoi ca sa fie ghidonat de Hagi ptr Ianis,ciobanul ca e finu și trebuie Coman sa joace sa l vândă pe bani multi,P.Marin au fost colegi la fcsb și trebuie ajutat Răzvan,și cel mai tare trebuie să iese în evidență șeful comisiei tehnice cu sfaturi că el a fost mare antrenor. Singuri care pot ridica naționala sunat Lucescu și Piturca. Nu Hagi ca din academia lui nu au ieșit fotbaliști numai jucători de fotbal toti care sunt de.la academie nu joaca afară.Petrescu e bun dar nu poate la naționala numai cu romani ca nu au valoare. Se vrea antrenor la naționala fără personalitate ca sa fie condus de interesele celor ce conduc FRF.

1094710014014941
Vasile Marin Cosmulescu  •  25 Noiembrie 2019, 18:31

Cand Razvan mergea intr-o semifinala de cupa europeana cu Rapid va bucurati toti rapidistii, dar acum il contestati. Nu tin cu Rapid sau alta echipa antrenata de Razvan Lucescu, dar am tot respectul pentru acest antrenor si om. Felicitari Razvan!

706409849468094
Radu Vernescu  •  24 Noiembrie 2019, 21:37
Postat de cneius pe 24 Noiembrie 2019, 17:31

Da, dar vezi ca e alcool free...nici bere fara alcool nu au voie...

Gicon si femei destul.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează