INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ATALANTA - PARMA 3-0

Valentin Mihăilă, 80 de minute pe teren în dezastrul Atalanta - Parma 3-0 » Cum s-a descurcat fotbalistul pe care s-au plătit 8,5 milioane de euro

Valentin Mihăilă a prins 80 de minute în meciul Atalanta - Parma 3-0. foto: Guliver/Getty Images
Valentin Mihăilă a prins 80 de minute în meciul Atalanta - Parma 3-0. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 06 ianuarie 2021 18:03 / Actualizat miercuri, 06 ianuarie 2021 19:44

Valentin Mihăilă a prins 80 de minute în meciul Atalanta - Parma 3-0 intrând în locul accidentatului Karamoh. A jucat aripă dreapta, încercând să resusciteze o echipă în cădere liberă ce schimbă antrenorul. 

Valentin Mihăilă s-a nimerit să intre la Parma în cel mai prost moment al echipei gialloblu în acest sezon. Dacă duminică, la debut, a prins un sfert de ceas, în eșecul cu Torino (0-3), fiind remarcat pentru că „a căutat să accelereze jocul”, azi fostul mijlocaș oltean a beneficiat de accidentarea lui Karamoh și a apărut pe gazon din minutul 10, la Bergamo, într-un nou dezastru (0-3 cu Atalanta). 

Atalanta - Parma 3-0. Valentin Mihăilă, doar trei acțiuni 

Folosit extemă dreapta de Liverani, românul transferat cu 8,5 milioane de euro, nu a avut acțiuni prea multe, în condițiile în care s-a jucat doar la poarta lui Sepe. S-a văzut în finalul primei părți, la pasa filtrantă primită pentru un sprint blocat în corner. 

Apoi puțin după pauză, când a demarat cu doi adversari către poarta gazdelor, însă De Roon a intervenit sigur și l-a deposedat, la limita careului. Iar a treia (87), la un șut-centrare înșelător, mingea fiind prinsă fără probleme de Gollini.

Vine Zenga la Parma? 

Niciun șut cadrat nu a reușit Parma, care va schimba și antrenorul după al patrulea K.O, la rând! Cinci soluții ar exista pentru înlocuire: Walter Zenga, Roberto Donadoni, Davide Nicola, Leonardo Semplici și Roberto D'Aversa, ultimul alungat în vară și încă plătit de patronul american Krause.

15pase bune din 20 a avut Mihăilă, toate scurte, a pierdut șase dueluri din opt, dintre care două aeriene

Ștefan Radu, încă o apariție pentru Lazio 

Ștefan Radu a mai bifat o apariție pentru Lazio, românul continuând să extindă recordurile sale în materie de apariții la echipa romană. Fundașul a fost trimis pe teren în minutul 77 al partidei câștigate de Lazio cu Fiorentina, scor 2-1. 

Răzvan Marin, integralist în înfrângerea lui Cagliari 

Titular din nou în echipa lui Cagliari, Răzvan Marin n-a putut stopa înfrângerea formației sale. Cagliari a cedat pe teren propriu cu Benevento, scor 1-2, și a ajuns la trei înfrângeri consecutive în Serie A.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Ladislau Boloni, ce chin! Victorie în inferioritate pentru Panathinaikos

Denizli - Kayserispor 0-1. Prima condiție a lui Petrescu, îndeplinită! Kayseri a scăpat de ultimul loc, într-un meci în care 3 români au fost titulari

Ce afacere pentru PSG! 70 de milioane de euro profit, după semnarea contractului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
remarque
remarque  •  07 Ianuarie 2021, 11:04
Postat de observator_federal pe 06 Ianuarie 2021, 18:48

Mihăilă pare că după meciul de azi și-a câștigat locul de titular (indiferent cine va fi în continuare antrenor la Parma). Aceelerările binecunoscute, tendința de a combina rapid (dar cu cine??), șutul puternic și surprinzător, din unghi, din plină alergare din finalul meciului.. Rapid în acțiuni și gândire, dacă se acomodează (cât mai repede) în Serie A are mari șanse să fie remarcat de echipe mai mari. Bravo!

Mihaila e un talent. Sper sa ajunga un jucator de referinta. Avem nevoie

doubleti
doubleti  •  07 Ianuarie 2021, 10:02

Pentru plangaciosii de la sta,na, care viseaza la zeci de "meleoane" pentru CEI MAI TARI DIN GALAXIE, luati si cititi un articol corect despre cum a jucat Mihaila: *** Va deranjeaza ca nu mai pacaliti pe nimeni cu ciurucurile voastre, iar cand altii pleca afara si au o imagine buna aruncati cu "voi" in ei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

observator_federal
observator_federal  •  06 Ianuarie 2021, 21:37
Postat de iosif_2021 pe 06 Ianuarie 2021, 19:41

Mare jucator Mihaila =)))))))))) Ce-o fi fost in capul italienilor sa arunce atatia bani pe *** asta?

Probabil în capul lor a fost altceva decât e în capul tău... Avantaj ei.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează