INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

video Valentin Mihăilă, apreciat de antrenorul Parmei: „Mi-a plăcut mult” » Ziariștii italieni văd și aspectele negative: „Mai puțin egoist, dar nu-și exprimă la maximum calitățile”

Valentin Mihăilă, apreciat de antrenorul Parmei. Foto: Imago Images
Valentin Mihăilă, apreciat de antrenorul Parmei. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 30 august 2023 12:45 / Actualizat miercuri, 30 august 2023 13:00

Primul meci ca titular al lui Valentin Mihăilă (23 de ani) în acest sezon la Parma, 2-1 pe terenul Pisei în Serie B. „Echilibrat și concentrat”, a comentat Sport Parma. „Trebuie să intre mai mult în dinamismul jocului”.

Parma a pornit lansat noua ediție de Serie B, trei victorii în trei meciuri, cu o țintă clară, promovarea în elită după trei ani. Marți seară, a învins și la Pisa, 2-1, cu un gol decisiv în al 4-lea minut al prelungirilor.

Dezvăluirile unui apropiat despre căderea lui Tavi Popescu: „Mi-a zis că asta a fost problema”
FCSB
Dezvăluirile unui apropiat despre căderea lui Tavi Popescu: „Mi-a zis că asta a fost problema”

Antrenorul Parmei: „Valentin Mihăilă s-a întors după atâta vreme!”

Prima oară titular în acest sezon la „cruciați", după leziunea musculară suferită pe 19 iunie, la 2-2 contra Elveției, Valentin Mihăilă a fost schimbat la pauză, antrenorul Fabio Pecchia vrea să-l protejeze și să-i ofere minute gradat, pentru ca extrema să nu sufere o recidivă.

Tehnicianul galben-albaștrilor l-a apreciat pe „tricolor”. „Mihăilă s-a întors după atâta vreme, mi-a plăcut mult”, a declarat Pecchia la conferința de presă.

„Valentin Mihăilă, mare dorință. Atitudine corectă"

Jurnaliștii italieni au evidențiat și aspectele pozitive, și cele negative. Nota nu a fost atât de bună pe site-urile locale, doar 5,5. „Echilibrat și concentrat, mai puțin egoist”, a comentat Sport Parma. „Trebuie să intre mai mult în dinamismul jocului”.

La rândul său, Parma Live a scris: „Mare dorință, a încercat să intre în combinații cu colegii. Atitudine corectă. Totuși, nu reușește să-și exprime la maximum calitățile în actualul angrenaj parmegian”.

VIDEO. Rezumatul meciului Pisa - Parma (1-2)

Dennis Man, ruptură la bicepsul femural stâng

Dacă Mihăilă își revine după accidentare, în schimb, o veste rea în cazul lui Man. Și pentru Pecchia, și pentru Edi Iordănescu, la națională. 

RMN-ul a relevat o ruptură la bicepsul femural stâng. O lună pauză. Ar putea reveni spre sfârșitul lui septembrie. Nicio șansă pentru „dubla” cu Israel și Kosovo. 

6a fost nota primită de Valentin Mihăilă pentru meciul cu Pisa în Gazzetta și Corriere dello Sport

„Marius Marin, foarte departe de zilele lui cele mai bune”

Titularizat la Pisa de Alberto Aquilani, Marius Marin a jucat 73 de minute la 1-2 cu Parma. A primit 6 și în Gazzetta, și în Corriere dello Sport

Numai 5,5 în Parma Live: „În prima repriză a suferit atât de mult, nu a reușit deloc să-l marcheze pe Sohm și a avut probleme inclusiv în momentele de posesie. În progres după pauză, însă foarte departe de zilele lui cele mai bune”. 

107 minutea jucat Mihăilă în acest sezon la Parma, intrând în 4 meciuri, 3 de Serie B și unul în Cupa Italiei

Citește și:

„Ce să vezi?” » Gigi Becali a reacționat după debutul lui Ngezana la FCSB

Discurs agresiv al oltenilor înaintea derby-ului din Ghencea

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  30 August 2023, 15:29

...talentul fotbalistului starneste patima intima a fiecaruia...un fotbalist este cu atat mai mare cu cat cei care l privesc nu pe el il descopera ...ci pe ei insisi ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează