INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Valentin Mihăilă crește ca număr de minute, nu și ca nivel: „Câte erori! Și la posesie, și în faza defensivă. Departe de cea mai bună formă”

Valentin Mihăilă (foto: Imago)
Valentin Mihăilă (foto: Imago)

Articol de - Publicat duminica, 03 septembrie 2023 14:39 / Actualizat duminica, 03 septembrie 2023 14:47

Al doilea meci la rând ca titular pentru Valentin Mihăilă la Parma (0-0 cu Reggiana). A jucat o oră, fără a influența decisiv atacul. „O mică dezamăgire”, a conchis Sport Parma. Următoarele sale partide sunt cele cu naționala, pe 9 septembrie contra Israelului și pe 12 în fața Kosovo.

Dintr-un punct de vedere, situația lui Valentin Mihăilă e tot mai bună, „tricolorul" având mai multe minute de la un meci la altul. 13 la startul sezonului, în Cupă, și a continuat pe aceeași linie ascendentă în Serie B:

  • 19 minute la 2-0 cu Feralpisalo
  • 30 la 2-0 cu Citaddella
  • 45 la 2-1 cu Pisa
  • 60 la 0-0 cu Reggiana.
Ianis Hagi a debutat la Alaves, iar antrenorul a observat: „Îi lipsesc automatismele și alte lucruri”. Plecarea la națională îl face să piardă la club!
DEPORTIVO ALAVES
Ianis Hagi a debutat la Alaves, iar antrenorul a observat: „Îi lipsesc automatismele și alte lucruri”. Plecarea la națională îl face să piardă la club!

Antrenorul Parmei: „Așteptăm mai mult de la Valentin Mihăilă”

Și în ultimele două partide a fost titularizat de antrenorul Parmei. Fabio Pecchia le-a spus jurnaliștilor italieni de ce l-a preferat iar pe Mihăilă de la început: 

„L-am ales datorită energiei fizice și mintale. Valentin a oferit continuitate și sunt mulțumit". Tehnicianul „cruciaților" a nuanțat însă caracterizarea extremei: „E limpede că așteptăm mai mult de la el. Trebuie să atacăm poarta și mai puternic".

Caracterizarea lui Valentin Mihăilă: „Nu e suficient”. Note mici: 5 și 5,5

Jurnaliștii peninsulari, mai ales cei locali, mai apropiați de echipa parmegiană, au observat și ei inconsistența lui Mihăilă. „Vrea să se implice, a tras de câteva ori nu departe de poartă, dar câte erori de această dată! A greșit în momentele de posesie, tardiv la închidere în faza defensivă. E încă departe de cea mai bună formă", a comentat Parma Live, care l-a notat cu 5.

Schimbat cu Partilipo după o oră de joc, Mihăilă a fost criticat și de Sport Parma: „A avut două ocazii bune spre sfârșitul primei reprize, ambele irosite, a reușit și o centrare frumoasă pentru Benek. Numai că nu e suficient. O mică dezamăgire". 

167de minute a jucat Valentin Mihăilă în primele cinci partide ale Parmei în acest start de sezon (33,4 în medie pe meci)

Nota, tot mică, 5,5, la fel ca în Gazzetta dello Sport. 

Citește și:

„Vinerea neagră” la Bayern! Thomas Tuchel arată cu degetul spre conducători: „N-am nicio vină”

Start ca Ronaldo! Jude Bellingham, unic în TOP 5 Europa, după victoria pe Bernabeu: „Mi-au tremurat picioarele”. Antrenorul e încântat de el

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  03 Septembrie 2023, 16:21

Mihaila este accidentatul perfect ...

observator_federal
observator_federal  •  03 Septembrie 2023, 16:09

De fapt nici la Națională Mihăilă NU a primit multe minute de joc, dar ce goluri excepționale a marcat în Elveția! Și v-a zis Vali după meciul de la Lucerna că "dacă aveți unii mai buni aduceți-i pe ei la Națională" - o fi vrut, cred, să vorbească în nume propriu, adică dacă aveți vreunul mai bun ca Mihăilă... Întrebarea ar fi deci dacă aveți voi GSP vreunul mai bun ca Mihăilă, de pus în locul lui în Naționala Iordăneștilor (că Slavă Domnului, acum de Mitriță și de Ivan ați scăpat)? Aveți?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează