INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Varela i-a adus victoria lui Răzvan Lucescu la PAOK » Parcurs fără greșeală pentru echipa românilor

Articol de GSP - Publicat luni, 03 decembrie 2018 21:10

PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, s-a impus în deplasarea de la Lamia, scor 1-0, într-un meci din etapa a 12-a din campionatul Greciei.

Unicul gol al partidei a fost marcat de fostul jucător de la FCSB, Fernando Varela, în minutul 54. Alin Toșca a fost doar rezervă. Răzvan Lucescu a avut și ceva emoții în repriza secundă, când Canas a fost eliminat în minutul 63.

PAOK rămâne fără nicio înfrângere în acest sezon și e lider, cu 32 de puncte. Următoarea clasată e Olympiakos, care are 26 de puncte. De menționat e că PAOK a pornit sezonul cu o penalizare de două puncte din partea Federației elene.

Citește și:

Șumudică, chemat înapoi! Șefii speră ca românul să salveze echipa

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (3)
fcu1948
fcu1948  •  04 Decembrie 2018, 10:47
Postat de corectu pe 04 Decembrie 2018, 07:57

A castigat si cu Lamia.Cine-i Lamia? Sa auzim ca fac rezultate bune in cupele europene.Dar cand pierzi ambele meciuri cu Vida.Cine-i Vida?

Băiețaș, PAOK a castigat doar de 2 ori titlul de campioana a Greciei, ultima data in 1985. Adică acum 33 de ani, când tu probabil nici nu erai in faza de proiect. Pentru un oraș precum Salonic și mai ales pentru suporterii lui PAOK, castigarea campionatului este obiectivul mult așteptat. Un titlu câștigat după 34 de ani (atâți vor fi in 2019) valorează mult mai mult decât o prezenta in fazele superioare ale Europa League.

mrtweaks
mrtweaks  •  04 Decembrie 2018, 09:18

E Vidi, nu Vida. Tu cine esti? Ai rezultate in breasla ta comparabile cu ale lui Razvan in a lui?

corectu
corectu  •  04 Decembrie 2018, 07:57

A castigat si cu Lamia.Cine-i Lamia? Sa auzim ca fac rezultate bune in cupele europene.Dar cand pierzi ambele meciuri cu Vida.Cine-i Vida?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează