INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPORTUL

Varga e împrumutat din nou de Kuban » Înapoi la Krasnodar

Dacian Varga se întoarce la Kuban
Dacian Varga se întoarce la Kuban

Articol de - Publicat luni, 08 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 08 august 2011 01:32

Dacian Varga s-a întors la Kuban şi va juca pentru echipa lui Dan Petrescu pînă în iarnă, atunci cînd ruşii vor decide dacă îl vor transfera definitiv

După succesul cu 3-1 împotriva celor de la Dinamo Moscova din campionat, Dan Petrescu le-a cerut conducătorilor lui Kuban să îl readucă la echipă pe Dacian Varga. Aceştia s-au conformat şi mijlocaşul de 26 de ani a luat drumul Krasnodarului, unde va juca pînă la sfîrşitul anului sub formă de împrumut. "Nu ştiu cînd voi putea să îl folosesc pe Dacian deoarece nu a făcut pregătirea de vară cu noi. Cu toate astea, cu siguranţă este un transfer important", a declarat "Bursucul".

În schimbul acestui împrumut, Sportul va primi o sumă de aproximativ 250.000 de euro. Patronul "studenţilor" este mulţumit de mutarea realizată: "Varga e în Rusia, este aproape sigur că va juca pînă în iarnă la Kuban. Nu am pus nici o clauză de cumpărare, dacă vor fi mulţumiţi şi vor vrea să îl transfere vom negocia atunci!", a mărturisit Vasile Şiman.

15 partide a jucat Varga în campionatul Rusiei pînă acum pentru Kuban, reuşind să înscrie un gol.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (1)
malakian
malakian  •  08 August 2011, 11:18

cel mai nenorocit patron siman, tine jucatorii ca pe sclavi....a refuzat oferta de 1.3 mil de euro pt curelea...pai ce prost in afara de jiji mai da atatia bani pe un jucator de la echipa de pe ultimul loc, care nici nu a indeplinit baremul?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează