INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UNGARIA

Vasile Miriuță a fost prezentat oficial la Kisvarda! Îl va antrena pe Gicu Grozav

FOTO: kisvardafc.hu
FOTO: kisvardafc.hu

Articol de GSP - Publicat joi, 13 iunie 2019 18:11

Vasile Miriuță (50 de ani) a semnat cu Kisvarda, echipă din prima ligă ungară, și a fost deja prezentat oficial ca antrenor principal.

Fostul antrenor al lui Hermannstadt a ales să părăsească România imediat după ce a salvat clubul de la retrogradare. Acesta va pregăti gruparea Kisvarda, care a încheiat sezonul pe locul 9 în clasamentul primei ligi din Ungaria.

Vasile Miriuță îl va avea în subordine pe Gicu Grozav, fotbalist legitimat la Kisvarda la începutul acestui an, dar din staff-ul tehnic nu va face parte niciun alt român.

Potrivit site-ului oficial al clubului, antrenorul va fi ajutat de către asistenții Janos Kocsis, Laszlo Bodnar și Gabor Eros, iar antrenor cu portarii va fi Attila Szabo.

Miriuță a mai antrenat în Ungaria în sezonul 2014-2015, la Gyor. Ca jucător, acesta a evoluat în Ungaria la Videoton, Ferencvaros și Ujpest.

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Ianis Hagi, tot mai aproape de transferul la FC Sevilla: Gică Popescu și Ogăraru sunt la Barcelona și negociază transferul!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
121768505301491
Costel Bastea  •  14 Iunie 2019, 01:13

UN ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gazistu
gazistu  •  13 Iunie 2019, 19:45

singurul personaj antipatic din fotbalul romanesc, in activitate/ (inainte era Mitica de la "brutarie", pe care numa cand il vedeam cum rade smechereste ma apucau ***). acum o ramas ungurul Miriuta!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează