INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UNGARIA

Vasile Miriuță are încredere în Ianis Hagi: „Bayern nu cumpără jucători ca să îi țină pe bară” + comparație România-Ungaria: „La noi, eram și antrenor, și masor ...”

ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21 // Ianis Hagi
ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21 // Ianis Hagi

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 iunie 2019 19:21

Vasile Miriuță (50 de ani), fost fotbalist în Germania, a vorbit despre un posibil transfer al lui Ianis Hagi în Bundesliga, la Bayern Munchen.

Nemții au anunțat în presă că Bayern Munchen este interesată de Ianis Hagi (DETALII AICI), după ce a apărut informația conform căreia acesta s-ar afla în negocieri cu Barcelona.

Vasile Miriuță l-a lăudat pe fiul lui Gică Hagi și asigură că ar putea avea o șansă să joace în Bundesliga dacă Bayern îl transferă.

„A făcut un Campionat European bun, ca toată echipa. A crescut mult în valoare de când s-a întors din Italia. Dacă merge la Bayern nu îi va fi ușor, dar va avea șansa lui, pentru că Bayern sau Dormund nu cumpără jucători ca să îi țină pe bară”, a spus Vasile Miriuță, la TV Digi Sport.

Miriuță a jucat în Germania la Energie Cottbus (1998-2002) și la MSV Duisburg (2002-2003).

„Dacă aveam condițiile din Ungaria ajungeam departe”

Fostul antrenor al echipei Hermannstadt Sibiu a semnat în această vară cu Kisvarda, echipă care a încheiat sezonul trecut pe locul 9 în prima ligă din Ungaria.

Vasile Miriuță s-a declarat impresionat de condițiile de pregătire din Ungaria și este de părere că România are nevoie de ceea ce au ungurii din acest puncte de vedere.

„Staff-ul medical are aparate de jumătate de milion de euro. Dacă aveam noi infrastructura asta în România și condițiile astea, puteam ajunge departe.

La Hermannstadt am fost și masor, trebuia să rezolv și cu autocarul... aici avem 6-7 terenuri de antrenament, stadion acoperit și teren artificial acoperit și e o nou promovată. Nu numai în prima divizie e așa, ci și în a doua”, a spus Vasile Miriuță.

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Andrei Ivan, spre Montpellier! Rușii i-au fixat un preț consistent + Francezii se luptă cu Getafe pentru jucător

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
200330753699692
Ioska Cotoz  •  01 Iulie 2019, 06:15

nu trece mult si se va intoarce inapoi sa devina antrenor masor+organizator

853246084756615
Marcel Popa  •  30 Iunie 2019, 20:35

Daca asta e un cuvant mare la noi si mai este si parca.

juv3ntin
juv3ntin  •  30 Iunie 2019, 20:07

ultima data cand a cantat osanale Ungariei echipa lui, Gyor, a dat faliment :))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează