INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Două cluburi din Italia pe urmele lui Ionuț Radu » Inter l-ar folosi ca monedă de schimb

Ionuț Radu, Inter // foto: Imago
Ionuț Radu, Inter // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 04 mai 2021 21:28 / Actualizat marti, 04 mai 2021 21:45

Ionuț Radu (23 de ani), portarul lui Inter, este dorit de Verona, locul 10 în Serie A. O altă posibilă destinație pentru român este Monza, echipă cu aspirații de promovare în primul eșalon din Italia.

Fără meci în acest sezon la Inter, este puțin probabil ca Ionuț Radu să rămână la campioana din Serie A în următorul sezon. Pe urmele românului se află Hellas Verona, care și-ar putea pierde portarul titular, pe Marco Silvestri (30 de ani), anunță jurnalistul Nicolo Schira. Goalkeeperul italian ar putea ajunge chiar la Inter, ca rezervă a lui Handanovic, sau la AS Roma.

Ionuț Radu, alături de Balotelli și Boateng?

Dacă nu va fi transferat sau împrumutat de Verona, Ionuț Radu ar putea schimba oricum echipa. Asta pentru că Inter l-ar putea trimite la Monza, formație aflată în prezent în Serie B, patronată de Silvio Berlusconi și cu jucători precum Mario Balotelli și Kevin-Prince Boateng în lot!

Portarul titular de la Monza este Michele Di Gregorio (23 de ani), jucător împrumutat de la Inter. Nerazzurrii se gândesc să-l aducă înapoi pentru a servi ca rezervă a lui Samir Handanovic, dar Monza are dreptul de a-l achiziționa definitiv la finalul acestui sezon pe tânărul portar.

Pentru a îndupleca clubul lui Berlusconi să renunțe la Di Gregorio, Inter s-ar gândi să îl trimită în direcția opusă pe Andrei Radu, potrivit InterLive. Iar cei de la Monza ar fi încântați de perspectivă.

Monza, șanse de promovare în Serie A

Cu două etape înainte de finalul sezonului de Serie B, Monza ocupă locul 4, având două puncte mai puțin decât Salernitana, ocupanta poziției secunde, care asigură promovarea directă. Chiar dacă termină mai jos de locul 2, Monza va disputa un baraj pentru promovare, astfel că Radu ar putea juca alături de Balotelli și Boateng în Serie A!

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Jose Mourinho a revenit în Serie A! Cu ce echipă a semnat portughezul + primele declarații

Jucătorii Barcelonei, petrecere în casa lui Messi » Catalanii riscă să fie amendați

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
861553623922104
Gigel Borcanel  •  04 Mai 2021, 22:35

Din nou telenovela Radu, generatoare de n articole maculatură în fiecare din ultimii ani. Acum câteva zile antrenorul avea planuri mari cu el.

853246084756615
Marcel Popa  •  04 Mai 2021, 22:33

Eu nu inteleg de ce tot vreti voi sa-i gasiti echipa la omul asta?Santeti cumva impresari sau ziaristi?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close