INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Veste bună pentru un tricolor! Chiricheș a devenit tată

Articol de GSP - Publicat luni, 14 noiembrie 2016 00:00

Daum a dat drumul la opt jucători după eșecul cu Polonia: printre ei se numără și fostul căpitan al ”tricolorilor”, a cărui soție a născut un băiat.

Pentru amicalul de mâine cu Rusia, la Groznâi, selecționerul nu va miza pe opt dintre jucătorii pe care i-a avut la dispoziție la partida cu Polonia. Este vorba despre Keșeru, Moți, Stanciu, Chipciu, Tătărușanu, Chiricheș, Hoban și Ivan.

Ultimul care a căzut de pe listă aseară este atacantul Craiovei, căruia i-a recidivat accidentarea la gleznă, suferită în timpul unui antrenament efectuat la Mogoșoaia la începutul săptămânii trecute.

Fundașul lui Napoli a fost învoit pentru un motiv special: a devenit tată pentru prima oară. Soția sa, Sabrina, a născut un băiat, iar fostul căpitan al "tricolorilor" n-a ezitat să posteze pe rețelele de socializare imagini împreună cu fiul său. "Prima zi cu băiatul meu. Cel mai important moment din viața mea", a scris Chiricheș pe contul său de Instagram.

În urmă cu circa două săptămâni, înainte ca soția să nască, Vlad și Sabrina anunțaseră momentul apariției urmașului printr-un pictorial realizat de un important fotograf italian, Emilia Meloro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
gicab
gicab  •  14 Noiembrie 2016, 09:29

El știa ca o sa fie tata?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează