INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PREMIER LEAGUE

Veste excelentă pentru Gardoş: "A revenit la un nivel interesant"

Articol de GSP - Publicat luni, 23 ianuarie 2017 17:17

Aşteptarea se apropie de sfârşit pentru Florin Gardoş. Chinuit de accidentări în ultimii doi ani, românul ar putea reveni la prima echipă a lui Southampton, după ce "sfinţii" l-au cedat pe fundaşul Jose Fonte la West Ham, contra sumei de 9,2 milioane de euro.

"A trecut mult timp în care a avut multe accidentări, însă Gardoş a revenit bine la echipa de tineret, arată un nivel bun şi vom vedea dacă ne vom baza doar pe el şi pe Jack Stephens sau dacă vom aduce un alt jucător.

Florin a revenit la un nivel interesant. Ştim că a avut mai multe accidentări, aşa că rămâne de văzut dacă va putea fi la nivelul lotului. Vom vedea asta pe viitor", a declarat managerul lui Southampton, Claude Puel

6 partidea disputat Gardoş în actualul sezon, toate pentru formaţia Under 23 a lui Southampton.

Aproape doi ani au trecut de la ultima apariţie a românului în primul "11" al "sfinţilor": acesta evolua într-un meci cu West Bromwich Albion, pe 28 februarie 2015.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
dinamo100
dinamo100  •  23 Ianuarie 2017, 18:03

"Nivel interesant" suna... groaznic! Cand nu vrei sa superi pe cineva spui "interesant", dar daca vrei sa spui ceva pozitiv despre acea persoana vei gasi multe alte cuvinte, dar nu "interesant".

Vezi toate comentariile (1)
Comentează