INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NEŞU SE SIMTE DIN CE ÎN CE MAI BINE

Veste minunată din Olanda. Neşu îşi mişcă şi mîna stîngă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 februarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 08 februarie 2012 19:00

După accidentarea suferită de Mihăiţă Neşu la un antrenament în primăvara anului trecut, recuperea sa a decurs foarte greu, dar cu progrese vizibile. A fost paralizat la pat aproape 6 luni de zile iar la sfîrşitul lui 2011 a început să mişte mîna dreaptă. Acum, din Olanda vin veşti bune: Neşu îşi mişcă şi cealaltă mînă.

În Gazeta de mîine CITEŞTE
un reportaj în exclusivitate
cu Mihai Neşu!

Conform publicaţiei Voetbal Internaţional, citată de RTV, Mihai Neşu a spus că-şi poate ridica braţul stîng aproximativ un centimetru.

"Pot să-mi ridic braţul stîng, chiar dacă numai un centimetru. Poate luna viitoare voi reuşi să-l ridic doi centimetri. La fel s-a întâmplat şi cu braţul drept. Poate peste câţiva ani voi fi mai bine. Este foarte ciudat, şi respiraţia mi-o simt doar parţial", a declarat fostul fundaş al Stelei.

Mihăiţă a anticipat progresele pe care le va face: "Îmi simt şi bicepsul stîng"

Mihăiţă Neşu, în vîrstă de 28 de ani, a primit toată atenţia medicilor din Utrecht, acolo a fost operat şi supravegheat după intervenţia chirurgicală.

Vezi cum vrea Neşu să devină editorialistul numărul 1 al Gazetei Sporturilor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
kromophobia
kromophobia  •  08 Februarie 2012, 23:28

Esti un om mare si puternic,Dumnezeu te va ajuta sa fii ca inainte.

new_philips
new_philips  •  08 Februarie 2012, 23:16

eh, vezi?usor-usor iti revii.mai devreme sau mai tarziu, te vei recupera complet, asta e tendinta si asta meriti pentru felul tau de-a fi si pentru caracter.nush cati oameni ar fi reactionat asa intr-o astfel de situatie.

just.samba
just.samba  •  08 Februarie 2012, 22:33

Ma bucur mult.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează