INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA

Veşti bune! Adrian Mutu va lipsi maximum două săptămîni!

Articol de GSP - Publicat luni, 15 noiembrie 2010 00:00

Adrian Mutu, atacantul celor de la Fiorentina, va lipsi de pe teren între 10 şi 14 zile.


Adrian Mutu, atacantul celor de la Fiorentina, va lipsi de pe teren între 10 şi 14 zile.

Potrivit site-ului oficial al formaţiei italiene, atacantul român care s-a accidentat în timpul partidei cu Cesena a fost supus mai multor investigaţii medicale la finalul cărora diagnosticul a fost miotendinită de gradul întîi, fără ca muşchiul aductor să îi fie afectat, aşa cum se crezuse iniţial.

Atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, s-a accidentat, sîmbătă, la meciul cu Cesena, scor 1-0, şi iniţial s-a pregonizat că va fi indisponibil o lună.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
eunescu09
eunescu09  •  15 Noiembrie 2010, 17:12

Si credeti ca il macina grija pe mucos de sanatatea lui Mutu? Hai sa fim seriosi, chiar se roaga sa ramana accidentat ca sa nu mai fie intrebat de jucator. Si apoi il avem pe Florescu, de ce i-ar pasa?

firentze
firentze  •  15 Noiembrie 2010, 14:50

Dupa parerea mea poate sa lipseasca definitiv!!!E un jucator terminat,nu va mai avea niciodata randament maxim si forma dinainte de accidentare,acum prioritatile pentru el sau schimbat,EL FENOMENO,treb.sa bata ospatari sa stea in cluburi pana la 5 dimineata,sa se distreze cu fetite,poate cine stie mai trage pe nas,cate un praf!La Nationala nu mai are ce sa caute,dc.nu joaca si dc.joaca treb.sa o faca cu ambitie nu doar sa se rupa,iar Lucescu treb.lasat in pace,de al convoca sau nu pe Mutu!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează