INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Vești excelente pentru Gică Hagi » Patronul lui Standard i-a stabilit prețul lui Răzvan Marin! 3 cluburi mari îl doresc

Articol de GSP - Publicat marti, 01 mai 2018 19:16

Răzvan Marin este, cu siguranță, unul dintre cei mai curtați fotbaliști români. De curând, Standard Liege a refuzat o ofertă de 7 milioane de euro pentru mijlocașul român. AS Roma era echipa care și-l dorea.

Patronul celor de la Standard, Bruno Venanzi, a anunțat că vrea 10 milioane pentru jucătorul pe care a plătit 2,4 milioane de euro, anunță standard-rouche.be.

Sursa citată mai anunță că suma a fost stabilită și pentru că Juventus este cu ochii pe Răzvan Marin, iar liderul din Serie A și-ar permite să ofere această sumă.

Inter Milano și AS Roma îl monitorizează intens și ele pe fotbalistul român. Vestea este excelentă pentru Gică Hagi. Viitorul va încasa 20% din următorul transfer al lui Marin, fotbalist cu 6 goluri și 11 pase decisive la Liege.

Citește și: 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  01 Mai 2018, 21:44

...minciuni...

samertx
samertx  •  01 Mai 2018, 21:33

Minte scurtă, viață lungă. :))

knattspyrnufelag_elfsborg_etc
knattspyrnufelag_elfsborg_etc  •  01 Mai 2018, 21:20
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

bai ie mai bine aicea la noi ca vin tot teerminatii liberi de cuntract care gioaca pe moca si care sie teermina mai rau asa am agiuns noi o teerminata de iechipa

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close