INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GENK

Vești proaste din Belgia! Vladimir Screciu a suferit o accidentare dură: "Va lipsi o perioadă lungă de timp"

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 septembrie 2018 19:53

Vladimir Screciu, mijlocașul de 18 ani al celor de la KRC Genk, a suferit o fractură de gleznă la antrenamentul de vineri al echipei și va lipsi o perioadă lungă de pe teren.

Conform site-ului clubului belgian, internaționalul român de tineret s-a lovit la gleznă fără a fi intrat în contact cu vreun alt coleg, iar în urma investigațiilor fotbalistul a aflat că va fi obligat să se opereze.

"Va lipsi de pe gazon o perioadă lungă de timp. Clubul și suporterii îi doresc lui Vladi putere și o recuperare cât mai rapidă", se arată în comunicatul belgienilor.

2.000.000 €a plătit Genk pentru Screciu pe care l-a adus de la CSU Craiova în vara acestui an

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
alenb
alenb  •  21 Septembrie 2018, 23:07

Cum adica "va lipsi"? Pai ce, a fost prezent pana acum? Poate doar pe banca.

observator_federal
observator_federal  •  21 Septembrie 2018, 21:26

Poate Screciu intră în categoria acelor transferuri bizare, în care se preferă ca fotbalistul să nu fie utilizat pentru a se evita plata suplimentară de bonusuri (la contractul inițial, reconsiderat ca fiind nu tocmai "reușit")... vezi cazurile asemănătoare alu lui Andrei Ivan, Dennis Man, Cristi Ganea și, mai ales, multe transferuri "afară" de tineri jucători - reveniți apoi "acasă" cu jocuri extrem de puține în picioare...

apollon
apollon  •  21 Septembrie 2018, 21:21

Saracii belgieni doar tepe si-au luat cu jucatorii din Romania. Din pacate si Razvan Marin care este foarte apreciat, a intrat într-o perioada proasta iar asta se vede clar si în jocul echipei. Sa speram ca-si revine. La ultimul meci în Europa Ligue a gresit grav la al III-lea gol al spaniolilor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează