INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SLAVIA PRAGA

Vestiarul fierbe la Slavia Praga după transferul lui Nicolae Stanciu » Ce spun antrenorul și căpitanul cehilor

Articol de - Publicat marti, 09 iulie 2019 10:08

Nicolae Stanciu (26 de ani), noul mijlocaș de la Slavia Praga, e lăudat de cei mai importanți oameni ai cehilor, antrenorul Trpišovský și căpitanul Souček.

Slavia Praga e cea mai bună echipă cehă. Campioana tocmai a cucerit și Supercupa, dar cei mai importanți oameni ai săi de-abia așteaptă să-l vadă jucând și pe Nicolae Stanciu, cumpărat săptămâna trecută de la Al-Ahli. 

„Când e calitate, câștigă toată lumea”

„Sunt un mare fan al românului, însă nu vreau să arăt asta, trebuie să fie liniște în vestiar, mai sunt și alți jucători buni”, a declarat căpitanul Tomáš Souček, care apreciază ultimul transfer al roș-albilor. „Când e calitate, câștigă toată lumea. Și echipa, și fanii. Un fotbalist valoros ne va ajuta mult”. 

„Cu Stanciu, Slavia e și mai puternică”

Stanciu e lăudat și de antrenorul Jindřich Trpišovský. „Nu aveam un decar clasic. Mă impresionează cu soluțiile lui pe ultimii 25 de metri. Avem o formație excelentă, totuși, în anumite momente ale sezonului, nu am controlat așa cum aș fi vrut zonele periculoase ale terenului”, a declarat tehnicianul praghez. „Alt bonus uriaș sunt loviturile libere. Stagiunea precedentă, am marcat peste o sută de goluri, dar numai două din lovituri libere. Cu Stanciu, Slavia e și mai puternică”.

4.000.000 €a plătit Slavia pentru Stanciu, Al-Ahli având și 35% din suma viitorului transfer

3.500.000 €este cota mijlocașului de 26 de ani; maximum a fost de 8 milioane (2016)

Cea mai scumpă achiziție și la Slavia, și la Sparta

Stanciu este, în același timp, cel mai scump jucător transferat vreodată și de Sparta, și de Slavia, marile rivale pragheze. Prima l-a cumpărat în ianuarie 2018 de la Anderlecht, pentru 3,75 milioane de euro. A doua a rotunjit această sumă când l-a achiziționat de la Al-Ahli la începutul acestei luni. 

„Marele plus al lui Stanciu este că a jucat deja în liga cehă. Când analizezi piața, descoperi mulți fotbaliști care îți plac, dar nu știi nimic despre ei. Stanciu a avut succes aici”
Jindřich Trpišovský, antrenor Slavia

„Ne-ar fi plăcut ca acest transfer să nu se facă pe ultimii metri ai pregătirii, dar, mulțumită lui Dumnezeu, bine că totul s-a rezolvat până la urmă”
Jindřich Trpišovský, antrenor Slavia

Citește și:

Alexandru Băluță și Nicolae Stanciu, victorioși în Supercupa Cehiei și Slovaciei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
bigbolo
bigbolo  •  09 Iulie 2019, 15:33

Odata cu transferul asta, Slavia si-a luat adio de la orice trofeu in sezonul ce urmeaza.

fairplayromania
fairplayromania  •  09 Iulie 2019, 14:34
Postat de rammstein_deutschland pe 09 Iulie 2019, 10:34

Ce tare , cand il vinde prodanca , il vinde cu 10 milioane :))) Cand ajunge in Cehia costa 4 mil :)

Iar in realitate .... este imprumutat ! Cine cumpără de la tîrg o vacă care nu dă lapte?

bengalezulsebyk
bengalezulsebyk  •  09 Iulie 2019, 12:33
Postat de 7manuel pe 09 Iulie 2019, 12:07

Pai tot tu dadeai din clanta/taste cum ca Tataruseanu este cel mai slab portar roman si ca Pantelimon e cu 5 clase peste si ca doar antrenorii stelisti de la nationala (Piti si Iordanescu) il pot selectiona si titulariza. Uite ca Tataruseanu a fost titular peste tot pe unde a fost de cand a plecat de la Steaua, respectiv Fiorentina si Nantes, doua echipe mai mult decat decente din doua super campionate ale Europei.

ba manuel de ce tot postezi ca si cand esti eu

Vezi toate comentariile (12)
Comentează