INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ATAC LA ADRESA LUI LUCESCU

Victor Becali despre Mircea Lucescu, la Radio GSP: "Îi stă bine în silenzio stampa, că spune numai tîmpenii"

Victor Becali
Victor Becali

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 22 iunie 2011 17:11

Victor Becali spune că vărul său Gigi este foarte interesat de transferul lui Gabriel Torje în Ghencea, spunînd că acesta nu a glumit cînd a zis că-l vrea la Steaua pe micuţul mijlocaş. Totodată, Victor Becali a lansat un nou atac la adresa lui Mircea Lucescu, după ce antrenorul Şahtiorului a intrat în silenzio stampa.

"Din ce ştiu eu, cred că cea mai concretă propunere pentru Torje a venit de la Steaua. N-a zis Gigi Becali că ar da 2 milioane, 2 milioane jumătate pentru el? Nu glumeşte, îi place Torje. În rest n-am cunoştinţă de ceva serios, o ofertă concretă. Mi-e tare greu să cred că va mai pleca din Liga 1 vreun jucător pe o sumă de 7 milioane de euro. Poate doar să facă Mircea Lucescu un gest faţă de fotbalul românesc, să cumpere un jucător cu atîţia bani", a spus Victor Becali la Radio GSP.

Procuratorul şi-a îndreptat apoi atenţia spre antrenorul Şahtiorului, care a declarat că va intra în silenzio stampa din cauza articolelor negativiste care se scriu despre fiul său, Răzvan.

"Îi stă foarte bine în silenzio stampa, că atunci cînd deschide gura spune multe tîmpenii. Aceea cu jucătorii care au vrut să trădeze naţionala în primul rînd este o jignire foarte mare la adresa fotbaliştilor şi a conducătorilor din ţară. Pînă alaltăieri, copilul lui le-a fost antrenor! Eu sînt sătul de tîmpeniile lui Lucescu. Băi nea Mircea Lucescu, dacă tot te consideri aşa mare antrenor şi bărbat că mai ai puţin şi ceri statui, spune ce ai făcut tu în fotbalul românesc?

Poate vrea statui pentru nenorocirile pe care le-a făcut în fotbalul românesc, poate pentru toate blaturile făcute, că s-a folosit pe vremea Miliţiei de toţi morţii şi viii ca să-şi rezolve probleme. Cum să vii să jigneşti pe toată lumea cu atîta nonşalanţă? Dacă a avut nişte rezultate, a fost plătit şi răsplătit pentru ele. Să nu mai vină să jignească pe toată lumea", a conchis Victor Becali.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (28)
petru_stelistu
petru_stelistu  •  22 Iunie 2011, 23:51

Nici eu nu-l suport pe M.Lucescu,datorita unor declaratii fara bun simt la adresa unor persoane si a unor performante destul de mari,pentru Romania la acele vremuri.E un antrenor foarte bun si un adevarat profesionist,ceea ce ma face sa-l urasc mai tare,Stiind cat de greu e sa faci performanta in Europa,indiferent ce fel de noroc ai,ar fi trebuit sa nu improaste cu noroi in altii.Probabil e un om invidios si cu astfel de defect te nasti.Totusi,daca ar fi sa aleg dintre M.Lucescu si acesti bisnitari ai Romaniei(oricare ar fi ei),cred ca primul ar fi mai pe placul meu.Dealtfel,ar fi tare bine daca acesti bisnitari nu ar apare deloc pa la televiziune sau prin orice ziare.

amicu
amicu  •  22 Iunie 2011, 23:20

zici becali si tragi apa

sabinalin
sabinalin  •  22 Iunie 2011, 21:58

Bine ca esti tu destept!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează