INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Victor Becali spune că nu a auzit despre interesul Barcelonei pentru Ştefan Radu

Articol de GSP - Publicat marti, 07 decembrie 2010 00:00

Impresarul Victor Becali a declarat pentru site-ul tuttomercatoweb.com că nu ştie nimic despre un eventual interes al clubului Barcelona pentru fundaşul echipei Lazio Roma, Ştefan Radu.

"Nu ştiu nimic de interesul Barcelonei pentru Radu. Am fost în Spania pentru a vedea meciul Barcelona - Real Madrid, dar nu am vorbit cu nimeni. În ceea ce priveşte prelungirea contractului cu Lazio, m-am întâlnit cu oficialii italieni şi ne-am înţeles să ne mai vedem şi în ianuarie 2011. În acest moment, cel mai important lucru este ca Ştefan Radu să se recupereze după accidentare", a spus Becali conform sursei citate, preluat de Mediafax.

Fundaşul echipei Lazio Roma, Ştefan Radu, care va fi suspendat în campionatul Italiei în urma cumului de cartonaşe galbene, se va opera de o afecţiune a meniscului intern al genunchiului drept.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează