INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ŞAHTIOR

Victorie categorică pentru Şahtiorul lui Lucescu » Ultimul meci al lui Raţ în Ucraina

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 mai 2013 00:00 / Actualizat duminica, 26 mai 2013 20:19

Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescu şi cu fundaşul Răzvan Raţ titular, a învins pe teren propriu, cu scorul de 4-0, echipa Metalurg Doneţk, în ultima etapă a campionatului Ucrainei.

Golurile au fost marcate de Costa '23, Mkhitaryan '49, Taison '74 şi Eduardo '87.  Răzvan Raţ a fost titular şi a jucat până în minutul 67, aflându-se la ultimul meci pentru Şahtior, el urmând să evolueze din vară la West Ham United.

Şahtior Doneţk a încheiat campionatul pe primul loc, 79 de puncte, urmată de Metalist Harkov, cu 68 de puncte, şi de Dinamo Kiev, cu 62 de puncte.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
patopato
patopato  •  26 Mai 2013, 22:04

Si cand ies in Europa....tocana ca la urs primesc pe unde merg:))). Mai departe de optimi au interzis.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează