INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CUPA ITALIEI

VIDEO A căzut ca o scândură! Chiricheș, alunecare fatală, iar Napoli e out din Cupa Italiei după 1-2 cu Atalanta

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 03 ianuarie 2018 09:43

Napoli a ratat și al doilea obiectiv al sezonului. După eliminarea din grupele Ligii, liderul Seriei A a ieșit și din Coppa Italia, 1-2 acasă cu Atalanta, scăpând eventuala semifinală cu Juventus.

Vlad Chiricheș a revenit aseară printre titulari, însă a fost complice la victoria Atalantei, 2-1 pe San Paolo. A avut mult de tras cu Papu Gómez și argentinianul l-a depășit în mai multe rânduri, ambele goluri pornind de la decarul bergamasc, care a și marcat, prea ușor.

VIDEO cu golurile partidei Napoli - Atalanta 1-2

"A ruginit pe bancă"

"N-a mai jucat de la meciul cu Udinese și rugina e evidentă. Întuneric beznă, și nu doar din cauza alunecării la golul lui Papu", l-a criticat Corriere dello Sport, care i-a dat 5.

Cea mai mică notă de la gazde a primit-o și în Gazzetta dello Sport, ce a subliniat "câteva erori comise și la ieșirea din apărare". "Cădere fatală, în urma căreia l-a lăsat pe Gómez, uluitor, singur cu Sepe", l-a acuzat tutto napoli.net pe Vlad, integralist cu Atalanta.

Căzut ca o scândură

Fundașul român l-a ținut în joc pe Papu, ce a centrat de lângă el și Castagne a deschis scorul, din al doilea șut. Apoi a căzut ca o scândură în marginea careului, privind execuția "coșmarului" său.

"Am fost cu capul în nori după pauză. Ne gândim prea mult la campionat și nu ne adaptăm la cupe", s-a plâns antrenorul Sarri.

"O victorie incredibilă pentru că e abia prima oară în 8 ani în Italia când joc semifinală. Secretul nostru este grupul, avem un club serios ce mizează pe tineri"
Papu Gómez, mijlocaș Atalanta

"Chiar dacă am ieșit și din Cupa Italiei, sezonul nostru e extraordinar. Am fost distrați, în Serie A avem o altă atitudine și se vede. Trebuia să jucăm prelungiri"
Maurizio Sarri, antrenor Napoli

22 de ani
trecuseră de la ultima calificare reușită de Atalanta în semifinalele Cupei Italiei. În 1996, jucase și finala, pierdută cu Fiorentina, 0-3 la general

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
khal_37
khal_37  •  03 Ianuarie 2018, 14:34

daniel scorpie....ai cazut si tu ca o scandura cu mizeria asta de articol.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  03 Ianuarie 2018, 13:24

Chiriches e vai de capul lui.

balauru48
balauru48  •  03 Ianuarie 2018, 12:59
Postat de ucluj2011 pe 03 Ianuarie 2018, 11:55

Doaaaamneeee!!! Ce bine-mi pare pentru că , ca mare suporter al MARELUI Internnazionale Milano tot nu pot eu suferi de nici un fel trio-ul ticălos și nemernic de doi lei Juventus-A.C.Milan-Napoli. Huooooooo!!! ThankYou Atalanta.

mare prost mai esti ma. la multi ani, prosti!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează