INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

VIDEO A dat cu căciula de pământ! Lucescu a avut o reacție de furie după remiza cu Anji, scor 1-1

Lui Lucescu nu îi merge prea bine în Rusia.
Lui Lucescu nu îi merge prea bine în Rusia.

Articol de - Publicat duminica, 09 aprilie 2017 00:00

Trupa lui Lucescu a remizat cu echipa care o eliminase și din Cupă. O despărțire tristă și nervoasă de ”Petrovski” și adio titlu, liderul Spartak putând evada azi la 8 puncte.

Zenit a remizat ieri la ultima apariție pe arena "Petrovski", 1-1 cu Anji, și Mircea Lucescu și-a luat și adio de la titlu în Rusia. Precedat de un moment de reculegere în memoria celor 14 victime ale atentatului din St. Petersburg (jocul s-a întrerupt în minutul 14!), meciul a fost ca o înmormântare.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Surprinzător, echipa de pe locul 12 a deschis scorul, Iakovlev finalizând elegant o acțiune care a taxat greșelile în lanț ale fundașilor gazdă (21). Jocul lui Zenit s-a legat anevoie. Ocazii puține și o dominare oarbă, 62% posesie, câteva încercări ale lui Dziuba, doar un șut cadrat: 0-1 la pauză.

În "zece" o repriză

Gluma s-a îngroșat puțin după reluare, când gazdele au rămas în "zece". Lombaerts, complice la gol, a văzut "roșu" din cauza faultului dur de ultim apărător la Bukovski (50).

Aproape o repriză în inferioritate, trupa lui Il Luce a găsit soluția egalării abia în minutul 73: Kokorin, din două atingeri. Dar nu a putut mai mult, riscând enorm pe contrele lui Anji, Hubulov irosind victoria în prelungiri.

Scos din minți, Lucescu și-a scos căciula și a dat de pământ cu ea. N-o mai prinde pe Spartak!

2egaluri și un eșec a înregistrat Zenitul lui Lucescu în cele 3 dueluri cu Anji, din campionat (2-2, 1-1) și Cupă (0-4), în acest sezon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează