INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

VIDEO Accidentare horror pentru Latovlevici! Fundașul român s-a ciocnit violent de un adversar » Torje a dat primul gol

Articol de - Publicat duminica, 06 august 2017 15:39

Iasmin Latovlevici, fundașul stânga de la Karabukspor s-a accidentat în timpul amicalului cu Malatyaspor, 1-1, 3-4 la penaltyuri.

Veste rea cu doar o săptămână înainte de startul noului sezon în Turcia, iar colonia românilor de la Karabükspor și-a pierdut un om important.

În minutul 70, Lato s-a ciocnit violent cu un adversar, ambii prăbușindu-se pe gazon. Rivalul a avut capul spart. Fundașul stânga al lui Karabük a fost transportat la un spital din Ankara. A suferit o fractură de piramidă nazală.

În același meci, Gabi Torje a marcat primul său gol pentru roș-albastri, care au câștigat Cupa TSYD din capitala Turciei. 

 

3 goluri și 3 assisturi a reușit Latovlevici sezonul trecut în 30 de meciuri jucate la Karabükspor

8 româniare în lot Karabükspor: Latovlevici, C. Tănase, Găman, Papp, Torje, Grozav, Alexe și I. Neagu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
239210873112253
Adrian Și Atât  •  06 August 2017, 17:59
Postat de steaua1986forever pe 06 August 2017, 16:15

Ce inghesuiala e prin tribune in fotbalul asta 'de calitate' din Turcia.....Nu mai vorbesc de tehnica celor 2 formatii, nu cred ca ar putea sa ramana in liga1 in Romania an de an.......

E că ești FCSB(***)***? Numai unul dintre postacii celebrei echipe a minoritarilor poate comenta despre numărul spectatorilor și valoarea jucătorilor sau echipelor după un meci amical. Măcar aștia au palmares, identitate și stadioane proprii- voi nu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  06 August 2017, 16:15

Ce inghesuiala e prin tribune in fotbalul asta 'de calitate' din Turcia.....Nu mai vorbesc de tehnica celor 2 formatii, nu cred ca ar putea sa ramana in liga1 in Romania an de an.......

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close