INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

VIDEO Ajaccio - Toulouse 2-3 Mutu îi răspunde lui Piţurcă printr-un gol!

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 martie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 30 martie 2013 22:56

Adrian Mutu se luptă pentru evitarea retrogradării cu Ajaccio! Corsicanii au jucat împotriva lui Toulouse şi "Briliantul" a egalat pentru 2-2 cu un şut din 5 metri. Din nefericire pentru formaţia lui Mutu, Toulouse a marcat golul victoriei cu 10 minute înainte de final.

VIDEO cu golul lui Mutu

Mutu a început ca titular pentru Ajaccio după ce a fost lăsat pe bancă la meciul echipei naţionale cu Olanda şi i-a răspuns lui Piţurcă printr-o nouă reuşită!

Atacantul român a egalat pentru 2-2 la o fază fixă! Mutu a şutat din 5 metri, fără speranţe pentru portarul oaspeţilor. Iniţial, Ajaccio a deschis scorul prin autogolul lui Zebina, dar Toulouse a revenit după golurile lui Capoue şi Tabanou. Capoue a închis tabela în minutul 80.

Ajaccio are 33 de puncte în acest moment, 5 peste primul loc retrogradabil.

Citeşte şi: Mutu explică în premieră diferendul cu Piţurcă

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (41)
skrilla
skrilla  •  31 Martie 2013, 20:39
Postat de stelist1986 pe 31 Martie 2013, 00:17

Bai, hai sa ne gandim si altfel. Ce probabilitate e ca un jucator de la Angers sau Ajaccio sa ajunga la un campionat mondial? Cati jucatori de la echipe ca astea au ajuns la CM? Ca sa vedem daca e realist sa cerem ca o echipa formata din astfel de jucatori sa se califice.

Care e probabilitatea?Pfff, una extrem de mare!!Pai Costa Rica, China, Slovenia, Ecuador,Angola, Togo, Tunisia, Slovacia, Honduras sau Coreea de Nord aveau sau au jucatori pe la niste echipe de top cand ajungeau pe la turnee finale mondiale, asa-i?!

stelist1986
stelist1986  •  31 Martie 2013, 09:55
Postat de forumeer pe 31 Martie 2013, 00:42

Multi. E perfect realist. Au ajuns la Mondial jucatori de la echipe si mai mici. Dar sa-ti dau un exemplu pt ce ai intrebat tu: portarul mexicanul Ochoa, titular al lui Ajaccio si al echipei nationale a Mexicului(o echipa fantastica, parerea mea, e in primele 20 ale lumii) va ajunge cu siguranta la Mondial, unde va fi, ca de obicei, titular.

Bai, exista jucatori si fara echipa de club care au ajuns la mondiale. Astea-s exceptii, poate sa intre cate unul intr-o echipa pe alte considerente. Dar la noi , prea multi joaca le echipe mediocre : Granada, Ajaccio, Spezia, Orduspor, Petrolul. Ca sa nu mai zic ca Bourceanu ,Pintilii, Adi Popa sunt niste jucatori bunicei , nu extraordinari. Maxim si Mutu joaca la echipe care se lupta la retrogradare, au luat bataie si noi ne bucuram ca au dat gol. Ne bucuram la orice reusita mediocra a jucatorilor dar avem pretentia ca echipa nationala sa fie de top.

flo_ax
flo_ax  •  31 Martie 2013, 05:58
Postat de vladutz13 pe 31 Martie 2013, 01:03

Oho, da, a dat gol de la 40 de metri drept in vinclu!!! A demonstrat tuturor ce super jucator este... hai sa fim seriosi, gol din 3 metri? la o faza de biliard??? un gol nu arata nimic in sine... uitati-va ce gol a putut sa dea Surdu in Cipru ....

sezi jos, gasco. Golul a fost executie complicata, s-a miscat f bine si repede, altii dormeau in ghete. A vastigat de 2 ori duelul cu fundasii la faza aia. Iar daca nu e de la 40m, nu se pune gol sau ce? Inzaghi asa marca 80% din goluri. Mult prea multi prosti pe lumea asta, tragic e ca si dau din papagal

Vezi toate comentariile (41)
Comentează