INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AJAX AMSTERDAM

VIDEO Al cincilea român care ajunge la Ajax prezintă cum arată o zi din viața sa în Olanda » E comparat cu Chivu și are o familie adoptivă la Amsterdam

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 decembrie 2016 20:29

Ricardo Farcaș (16 ani) a fost transferat de Ajax în luna iulie a acestui an și e comparat în Olanda cu Cristi Chivu, mai ales că ambii joacă pe același post, fundaș central.

Colegii de la Academia lui Ajax îl strigă Riki, iar în Olanda e ajutat să se acomodeze mai repede cu limba și cu obiceiurile de o familie adoptivă. Tânărul fotbalist ține legătura permanent și cu familia sa din Oradea.

Farcaș e al cincilea român care semnează cu gruparea olandeză, după Chivu, Lobonț, Mitea și Ogăraru, dar primul care e luat la Academia clubului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
haideusicfr
haideusicfr  •  24 Decembrie 2016, 10:34
Postat de cubicmeter pe 23 Decembrie 2016, 22:20

Cei din familia adoptiva sunt niste sirieni veniti acum 3 luni ?

Nu cred ,mai degraba tanarul dupa nume e rom ,dintr-o familie saraca, cinste parintilor adoptivi si succes lui intr-o tara cu adeavarat democratica. Nu conteaza nationalitatea celor care l-au adoptat. Sunt oameni.

brandremist
brandremist  •  24 Decembrie 2016, 08:13

Ce-ai cu ei??? Par niște oameni în regulă! Ce ai realizat tu în viața ta de îți permiți să te iei de alții?? Nu pot să cred, frate! Cum încearcă unii să se realizeze în afară, cum apar fel de fel de lighioane invidioase care nu știu decât să împroaște cu venin!!

cubicmeter
cubicmeter  •  23 Decembrie 2016, 22:20

Cei din familia adoptiva sunt niste sirieni veniti acum 3 luni ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează