INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

VIDEO EXCLUSIV Alex Băluță despre relația cu Gică Hagi și atacul direct la adresa lui Ianis: „Ce să cauți la Craiova?”

Alex Băluță - Craiova - Viitorul
Alex Băluță - Craiova - Viitorul

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 mai 2019 10:56

Alex Băluță (25 de ani) a vorbit la GSP Live despre plecarea sa de la Viitorul, dar și despre atacul la adresa lui Ianis Hagi.

 

 

În vara anului 2014, Băluță pleca de la Viitorul și își începea aventura la CSU Craiova. Acesta a recunoscut că a regretat faptul că a părăsit un colectiv de care era foarte apropiat, dar era nerăbdător să se întoarcă „unde îi era locul”.

Întrebat dacă a simțit că a fost lăsat să plece pentru că stătea în calea lui Ianis Hagi, Băluță a răspuns fără să stea pe gânduri: „Nu s-a pus niciodată problema”.

Domnul Hagi mă iubea foarte mult, ținea foarte mult la mine. Mi-a oferit șansa să joc în Liga 1. A fost o rampa pentru mine. Normal că mi-a oferit șansa să merg la Craiova, la locul meu, în lumea mea, aici în Oltenia. Știa că mi se potrivește mai mult spiritul ăsta.

Sincer, mi-a părut rău că am plecat de acolo. Ne salvasem de la retrogradare, aveam colegi de vârsta mea și am avut multe momente frumoase. Mă bucur și acum când mă uit la ei și văd la ce performațe au ajuns. Mi-a părut rău, dar mă întorceam acasă și a fost un pas înainte”, a spus Alex Băluță.

Atac la fiul „Regelui”

În noiembrie 2017, s-a pus problema unui posibil transfer al lui Ianis Hagi la CSU Craiova. Întrebat despre acest aspect, la vremea respectivă, Alex Băluță a avut o reacție răutăcioasă la adresa lui Ianis. După un an și jumătate, Alex Băluță a revenit asupra acelei declarații și a recunoscut că „l-a luat valul”.

Vezi AICI situația Băluță-Ianis Hagi

„Probabil că m-a luat valul. Se adunaseră foarte multe. Toată lumea vorbea urât, mă critica. A fost o răbufnire de care mi-am dat seama și i-am cerut scuze. I-am dat mesaj să nu creadă că a fost cu rea ințentie. Întodeauna am fost conștient când am greșit și am învățat din asta”, a spus Băluță.

VEZI ȘI:

Nicolae Dică la FCSB » 5 întrebări despre o revenire-șoc: mai poate colabora cu un „mincinos”?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
623506571124451
Marian Iordachescu  •  01 Iunie 2019, 20:18

Dica cred ca are caracter si de felul cum a fost tratat la FCSB nu-l vad sa mai revina E tanar si poate lua o echipa de jos cu care poate face performanta Dar FCSB -ul are antrenor principal ,poate secund sa vina Dar la FCSB antrenorul principal e stabil Nu stiti nici pana acum antrenorul principal la FCSB ? Vi-l spun eu, Gigi Becali

prazburg1948
prazburg1948  •  01 Iunie 2019, 18:42
Postat de nelu_faget pe 31 Mai 2019, 12:10

Toată lumea se ferește să-l vorbească de rău pe prințișorul Ianis, acest Joffrey Baratheon al României.

Care Joffrey bre fagget? =))

fairplayromania
fairplayromania  •  01 Iunie 2019, 16:06

Băluţă e cel mai bun !!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează