INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STUTTGART

VIDEO Alex matematicianul » Maxim şi-a sporit zestrea de assist-uri în victoria Stuttgartului la Berlin, 1-0

Antrenorul Schneider l-a titularizat din nou pe Maxim (dreapta), dar l-a scos în minutul 58
Foto: Mediafax/AFP
Antrenorul Schneider l-a titularizat din nou pe Maxim (dreapta), dar l-a scos în minutul 58 Foto: Mediafax/AFP

Articol de - Publicat duminica, 15 septembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 14 septembrie 2013 22:53

La golul şvabilor, ”tricolorul” i-a pus mingea pe frunte lui Gentner de parcă în prealabil i-ar fi calculat traiectoria cu rigla, echerul şi compasul


Alex Maxim n-a mai repetat vineri, cu Hertha (1-0), evoluţia de excepţie din etapa precedentă, cînd i-a înscris lui Hoffenheim două goluri şi a dat două pase decisive. Nici el, dar nici Stuttgartul, care a cîştigat cu multă şansă la Berlin. Cu toate astea, românul şi-a pus din nou în valoare marea sa calitate: precizia la fazele fixe.

Click aici pentru VIDEO!

Din acest punct de vedere, el a fost de aur pentru şvabi. Iarăşi. În minutul 41, la un corner, a luat rigla, echerul şi compasul şi aşa de bine a calculat traiectoria balonului că i l-a pus pe frunte lui Gentner. Dar "capul" neamţului a fost respins miraculos de portar. În minutul 49, aceeaşi fază, parcă trasă la indigo. Maxim la serviciu, Gentner la finalizare. De data aceasta însă, colegul său n-a mai greşit.


3, adică "bine", e nota primită de Alexandru Maxim pentru evoluţia contra Herthei Berlin

4 assist-uri şi două goluri a adunat "tricolorul" în 3 meciuri la Stuttgart în acest campionat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
danluca87
danluca87  •  16 Septembrie 2013, 10:53

Bravo Maxim! Toata echipa Stuttgart-ului s-a aparat, asa ca nu prea avea cum sa iasa in evidenta altfel decat la faze fixe. Si din cate am vazut el bate tot acolo, ceea ce inseamna ca lumea are incredere in el. Are sanse sa ajunga mare. Bafta pe mai departe! [Si merci de tricou :D]

stelist1986
stelist1986  •  15 Septembrie 2013, 13:49
Postat de dinamo4eva pe 15 Septembrie 2013, 09:34

pt el ar fi bine sa nu mai vina la nationala lui Pitruca, Reghe avea dreptate , jucatorii vin de la nationala prost pregatiti si cu psihicul la pamant. Toata increderea dupa meciul cu Hoffe s-a evaporat dupa perioada petrecuta la nationala.

Maxim are o problema de atitudine ca multi jucatori care au venit la nationala in ultimii 15 ani. Daca l-ai vazut cu Ungaria, a alergat numai pe calcaie. Cu Turcia , a dat-o din nou in smecherie. Daca o punea in poarta Goian la ultima faza , se chema ca Maxim a fost decisv. Dar totusi, a jucat slab si fara seriozitate.

dinamo4eva
dinamo4eva  •  15 Septembrie 2013, 09:34

pt el ar fi bine sa nu mai vina la nationala lui Pitruca, Reghe avea dreptate , jucatorii vin de la nationala prost pregatiti si cu psihicul la pamant. Toata increderea dupa meciul cu Hoffe s-a evaporat dupa perioada petrecuta la nationala.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează