INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NEW YORK CITY - SPORTING KANSAS 3-1

VIDEO Alex Mitriță, spectacol total! Faza fantastică încheiată cu gol de New York City

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 iulie 2019 11:43

Alexandru Mitriță (24 de ani) continuă să impresioneze la New York City. Echipa românului a câștigat cu 3-1 partida cu Sporting Kansas City, iar atacantul a participat decisiv la primul gol.

Fotbalistul transferat de la Craiova a dat o pasă perfectă printre apărarea adversă, mingea a ajuns la Ring, care i-a dat-o în fața porții lui Tinnerholm, acesta marcând fără probleme.

Alexandru Mitriță a părăsit terenul în minutul 70, fiind înlocuit cu Mackay-Steven. Heber și Ring au marcat celelalte două goluri ale gazdelor, în timp ce reușita de onoare a lui Sporting a purtat semnătura lui Sanchez.

5 goluri și două pase decisive a reușit Mitriță pentru New York City în acest sezon de MLS, în 15 meciuri

Vezi și:

VIDEO Ianis Hagi, elogiat în presa din Belgia după debutul la Genk: „E deja Maradona din Carpați!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
176901212832165
Dan Petnaise  •  27 Iulie 2019, 19:39

Cosmine(Contra), iar te-a injurat piticul. Să nu îl mai chemi la națională :::(((

j0k3r
j0k3r  •  27 Iulie 2019, 16:29
Postat de fairplayromania pe 27 Iulie 2019, 15:26

Noi vrem fcfcsb !!!! Nu ne interesează alţi fotbalişti. Ce caută acest articol sportiv in gsp? Vrem Prodanca, Prinţişorul din Dobreşti, stiri adevărate!

***. Pa ce e astea cu fotbal in gsp? Noi vrem cu bunaciunea lu coman, cu adevaraciunea prodanca si cu sfantu gigi becali, aducatorul de perfomanta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fairplayromania
fairplayromania  •  27 Iulie 2019, 15:26

Noi vrem fcfcsb !!!! Nu ne interesează alţi fotbalişti. Ce caută acest articol sportiv in gsp? Vrem Prodanca, Prinţişorul din Dobreşti, stiri adevărate!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează