INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

VIDEO Alexandru Mitriță a reușit primul său gol în Serie A » Execuție fină a fostului jucător de la Viitorul

Mitriță (în stânga), într-un duel cu norvegianul lui Palermo, Haitam Aleesami. Din păcate pentru cei doi, ambele formații au retrogradat în Serie B //FOTO: Gulliver/ Getty Images
Mitriță (în stânga), într-un duel cu norvegianul lui Palermo, Haitam Aleesami. Din păcate pentru cei doi, ambele formații au retrogradat în Serie B //FOTO: Gulliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 23 mai 2017 01:35

Românul Alexandru Mitriță (22 de ani) a marcat luni seara primul său gol în Serie A, punctând pentru Pescara în succesul de pe teren propriu cu Palermo, scor 2-0. 

Mitriță a fost introdus pe teren în minutul 46 și a înscris golul doi al echipei sale în minutul 87. Lansat ideal de Brugman, Mitriță l-a învins pe goalkeeper-ul lui Palermo cu o deviere subtilă.

VIDEO cu golul românului

A fost primul gol în Serie A al românului care evoluează pentru Pescara din 2015.

Din păcate pentru Mitriță, Pescara se află pe ultimul loc în Serie A, cu 17 puncte și este de mult retrogradată în Serie B, după un singur an petrecut pe prima scenă fotbalistică din Italia. 

Meciul cu Palermo a consemnat abia a 14-a apariție a lui Mitriță în acest sezon, mijlocașul reușind trei pase de gol în stagiunea curentă. 

CS Turnu Severin, Viitorul și FCSB sunt echipele pentru care a mai jucat Mitriță în carieră, acesta având selecții și la naționalele U17, U19 și U21.

Pescara l-a achiziționat pe Mitriță de la Viitorul în urmă cu doi ani, în schimbul sumei de 800.000 de euro, ceea ce a reprezentat o altă afacere profitabilă reușită de Gheorghe Hagi. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează