STRANIERI  ·  SPANIA

VIDEO Andone: "Am fost un dezastru". Coșmarul continuă pentru internaționalul român: 0-4 cu Leganes

Florin Andone, fără forță, fără inspirație și ieri
Florin Andone, fără forță, fără inspirație și ieri

Articol de - Publicat duminica, 26 februarie 2017 00:00

Golgeterul lui Deportivo, intrat după pauză ieri, n-a mai înscris de 4 meciuri, toate pierdute de echipa sa. Antrenorul Garitano va fi concediat.

Florin Andone, atât de apreciat în 2016, pare copleșit de presiune. Șapte meciuri jucate în acest an și un singur gol. De când n-a mai înscris, de la 1-1 cu Las Palmas pe 20 ianuarie, Deportivo a intrat și ea în picaj. Patru eșecuri în șir, chiar deasupra zonei retrogradării.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Vineri, înaintea partidei cu Leganés, golgeterul alb-albaștrilor a spus tot ce avea pe suflet la Radio Marca: "Am fost un dezastru, nu mi-a ieșit nimic la ultima partidă. La sfârșit, nu voiam decât să dispar, să fug în vestiar, pentru a fi în altă lume. După ce am văzut rezumatul jocului, îmi venea să plâng. Trei zile nu am vrut să vorbesc cu nimeni".

Ieri, Andone a rămas pe bancă la start. 22 de etape fusese titular. Nu și acum. A intrat imediat după pauză. Era prea târziu, la 2-0 pentru Leganés. Foarte nervos, atacantul nu s-a putut concentra la joc. A protestat la o decizie corectă a "centralului" și a luat "galben". Doar la cartonaș a ieșit în evidență.

La Coruña a pierdut cu 4-0, și antrenorul Garitano va fi demis.Guvernul Orban a decis ce se întâmplă începând cu 16 iulie. Ultimă oră
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
22:15 Fotbal, Premier League
Chelsea - Norwich
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Atalanta - Brescia
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1