INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EUROPA LEAGUE, PLAY-OFF / ALKMAAR - ANTWERP 1-1

VIDEO Antwerp, echipa lui Boloni, egalată în finalul meciului cu Alkmaar! Antrenorul român a fost izbit din plin în față și s-a ales cu ochelarii sparți!

Articol de - Publicat vineri, 23 august 2019 10:04

Ghinion pentru Ladislau Boloni la Enschede. Lovit cu mingea de propriul jucător, antrenorul lui Antwerp a rămas fără ochelari. Iar ai săi au fost egalați pe final, după ce au pierdut un jucător, eliminat.

Meciul de la Enschede era în plină desfășurare, iar Ladislau Boloni scria de zor în carnețelul cu notițe, pe margine, când o minge expediată de unul dntre jucătorii săi l-a lovit în față. Ochelarii i-au căzut și s-au spart, potrivit jurnaliștilor belgieni, care l-au decretat drept "momentul dureros" al partidei.

Un meci pe care Antwerp l-a început bine, cu gol în minutul 38 (Batubinsika), dar l-a încheiat nu tocmai așa cum și-ar fi dorit tehnicianul român. Rămași în inferioritate din minutul 73, după eliminarea lui Aurelio Buta, belgienii au fost egalați (81) și returul de la Bruxelles se anunță mult mai dificil.

Boloni, însă, este optimist. "E întotdeauna frustrant să încasezi un gol pe final de meci, dar putem fi mulțumiți cu performanța realizată astăzi", le-a spus el jurnaliștilor de la Het Nieuwsblad, amintind și de ghinionul avut la una dintre ocaziiile echipei sale: "Ce poți să faci când balonul se duce în bară, în loc să intre în plasă? E bine și așa, putem spera într-o calificare la Bruxelles". 

ASTANA - BATE 3-0

Ca și calificați

Fosta adversară a CFR-ului în preliminariile Ligii, Astana e ca și calificată în grupele Europa League, după victoria consistentă din prima manșă a "dublei" cu BATE Borisov (3-0). La amfitrioni, Dorin Rotariu a fost integralist, dar n-a ieșit în evidență decât la final, când a irosit ocazia de a face 4-0. 

Citește și: 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
cseacseavlez
cseacseavlez  •  23 August 2019, 12:45

***????***'???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sibelius
sibelius  •  23 August 2019, 11:01
Postat de Soos Vilmos pe 23 August 2019, 10:29

Astana este in Europa League, iar superechipele Milsami, Alashkert, Mlada se joaca acasa in nisip.

Ti-a luat mult timp sa debitezi prostia asta?

983732924972315
Soos Vilmos  •  23 August 2019, 10:29

Astana este in Europa League, iar superechipele Milsami, Alashkert, Mlada se joaca acasa in nisip.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează