INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

VIDEO Aproape campion » Mircea Lucescu a trecut cu Şahtior şi peste ultimul hop: 2-1 la Harkov

Mircea Lucescu este foarte aproape de a cuceri un nou titlu de campion.
Mircea Lucescu este foarte aproape de a cuceri un nou titlu de campion.

Articol de - Publicat joi, 03 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 02 mai 2012 22:26

Liderul a profitat de remiza lui Dinamo Kiev la Lugansk şi s-a distanţat la două puncte în frunte. O victorie în ultima etapă, cu ultima clasată, şi titlul e rezolvat.

Doneţk se pregăteşte iar de sărbătoare. Pentru al treilea an consecutiv! În penultima etapă a sezonului, aseară, Şahtiorul lui Mircea Lucescu şi Răzvan Raţ a trecut cu bine şi peste ultimul hop: deplasarea de la Harkov, unde a cîştigat cu 2-1. Iar cum Dinamo Kiev, cu care se afla la egalitate de puncte înaintea etapei (73), n-a scos decît o remiză la Lugansk (0-0), titlul e ca şi asigurat.

VIDEO: Vezi AICI golurile marcate!

Inclusiv programul ultimei etape, programată pe 10 mai, îi avantajează pe "mineri". Au un meci foarte uşor, acasă cu ultima clasată, Oleksandria. Şi Dinamo joacă tot pe teren propriu, dar împotriva Tavriei Simferopol, ocupanta locului 7 în acest moment.

Înapoi la meciul de aseară. Şahtior, fără Raţ, a început rău şi s-a văzut condusă pe tabelă din minutul 11, gol Blanco. A revenit însă puternic pe final de repriză. Luiz Adriano a egalat (36), iar Rakiţki a nimerit "transversala". La cinci minute după reluare, "minerii" au lovit din nou, prin Fernandinho, 1-2, avantaj care a rezistat pe tabelă pînă la sfîrşit, în ciuda eforturilor din final ale gazdelor.

5 titluri de campion al Ucrainei are în palmares Mircea Lucescu la Şahtior. Se îndreaptă spre al 6-lea

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
grande.balaci
grande.balaci  •  03 Mai 2012, 10:58

bravo si mult succes in continuare!

van_daame
van_daame  •  03 Mai 2012, 08:31

Felicitari!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează