INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

VIDEO Asalt la Ligă » Ştefan Radu şi-a revenit: evoluţie convingătoare în meciul cu Sassuolo, scor 3-0

Ștefan Radu a închis bine flancul său, Lazio reușind al doilea meci la rînd fără gol primit
Ștefan Radu a închis bine flancul său, Lazio reușind al doilea meci la rînd fără gol primit "afară" // Foto: Gulliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 02 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 01 martie 2015 22:51

Fundaşul român a făcut bine ambele faze, a greşit puţine pase şi a fost foarte periculos pe flancul stîng, terminînd meciul cu banderola de căpitan.

Ştefan Radu şi-a revenit o dată cu primăvara. Şi nu întîmplător, Lazio atacă podiumul după ce şi-a prelungit seria de victorii la trei, cu demonstraţia de forţă de la Reggio Emilia, 3-0 cu Sassuolo.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Folosit şi ieri pe stînga, fundaşul român a lăsat în urmă ezitările şi erorile din precedentele etape, numărîndu-se printre remarcaţii echipei lui Pioli. Radu l-a marcat bine pe Berardi şi n-a ezitat să urce deseori la construcţie. De la pasele lui către Mauri, Keita şi Parolo s-au născut trei ocazii în prima repriză. Încheiată în avantaj de biancocelesti, graţie eurogolului de autor, Felipe Anderson.

Ştefan a trecut şi peste cotul în cap încasat de la Zaza (scăpat neavertizat!) şi a defilat cu Lazio după pauză. Din minutul 66 a devenit căpitan, preluînd banderola de la Mauri, înlocuit de Klose, care a făcut curînd 2-0. Parolo a închis tabela, iar Lazio pune presiune pe Napoli, visînd la Ligă.

72 la sută este procentajul paselor reuşite ieri de Radu (53 din 73), care a atins mingea de 93 de ori

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează