INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

VIDEO Au apărut noi imagini de la bătaia de la vestiar la meciul Alanyaspor - Kayserispor! Cum a pornit conflictul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 decembrie 2017 19:27

Presa din Turcia a publicat noi imagini de la altercația în care a fost implicat Marius Șumudică, după partida câștigată de Kayserispor cu Alanyaspor, scor 2-1. 

Meleul s-a creat imediat ce Șumudică și echipa sa au intrat la vestiare. Se poate observa că un om din stafful gazdelor i-a așteptat pe adversari pentru a le reproșa anumite lucruri. 

Mai mulți jucători, antrenori și alți oficiali au fost implicați în acel incident. 

Presa turcă a susținut chiar că jucătorii lui Șumudică ar fi fost atacanți în vestiar, iar tehnicianul român a fost și el agresat. Translatorul ar fi ajuns la spital. Cristi Săpunaru a fost și el implicat.

Citește și: Evenimente ȘOCANTE în Turcia! I-au spart nasul lui Șumudică! Săpunaru și antrenorul implicați într-o bătaie generală, imagini incredibile 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
magic4ever
magic4ever  •  07 Decembrie 2017, 13:55
Postat de bacbest pe 06 Decembrie 2017, 20:35

Un grobian al fotbalului românesc ! Un monstru creat de presa din Romania ! Acest specimen trebuie ignorat !!!

Sumudica ia dat clasa lui FCSB care a investit MILIOANE DE EURO IN TRANSFERURI si el cu jucatori adusi gratis sau pe foarte putini bani ia batut pe unde ia prins si le-a luat un titlu de campion...ce acrii sunt strugurii mioaro...Respect Sumudica & Sapunaru!

ray51
ray51  •  07 Decembrie 2017, 09:14

Din imaginile astea lipseste pumnul/lovitura primita de Sumi. Irelevant.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  07 Decembrie 2017, 06:19
Postat de Octavian Boran pe 07 Decembrie 2017, 03:02

Uite ca, la alti este mai rau decat la noi pe stadioane numai noi o tot dam cu inisciplina ca la noi nu e ca la nimeni, ba este!! Numai noi cerem ca, pe Stadion sa pastram ordinea si disciplina ,sa vina calugarite, balerine , fetite de la gradinita si copii de liceu! Sumudica, este un antrenor bun , a demostrat-o de multe ori insa se pare ca nu si la noi in Romania unde nu este bun nimic si nimeni!

stai usor ca la noi sunt inca la stadiul sporovaiala! pai daca fac ai nostri pe afara de fac la noi, le ia aia gatu`! chiar in Turcia, nu mai departe! pai canta sumi si cu echipa despre Besiktas ce a cantat despre steaua, aia "cu multa m.....!" la turci?! haide ma, ii faceau aia sapun!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează