INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

VIDEO Bogdan Stancu, din nou decisiv pentru Bursaspor! Românul a adus victoria echipei sale în meciul cu formația lui Paul Papp

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 martie 2018 17:50

Bogdan Stancu (30 de ani) a reușit în această seară cel de-al șaptelea gol stagional din campionatul Turciei.

Atacantul român, recent retras din echipa națională, a marcat golul victoriei lui Bursaspor în meciul cu Sivasspor, 1-0. În minutul 83, "Motanul" a primit o pasă perfectă de la Behich și a îndeplinit o simplă formalitate.

Gicu Grozav, celălalt român de la Bursaspor, a început meciul ca titular, dar a fost schimbat la pauză cu Yusuf Erdogan.

Pentru Sivasspor, echipă la care evoluează jucători consacrați precum Arouna Kone sau Robinho, a jucat și fostul fundaș stelist Paul Papp, introdus pe teren în minutul 23.

Grație victoriei, Bursaspor a urcat pe locul 11 în Turcia, acumulând 33 de puncte. Sivasspor e pe 8, cu 38 de puncte. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează