INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

VIDEO Boloni a face spectacol la antrenamentele lui Ittihad » Ce decizie a luat în privința lui Sînmărtean și Szukala

Articol de GSP - Publicat joi, 23 iulie 2015 12:40

Ladislau Boloni a semnat luni cu Al Ittihad, formație din Arabia Saudită pregătită pînă în urmă cu puțin timp de Victor Pițurcă. Noul antrenor al echipei i-a impresionat pe Sînmărtean și Szukala de la primele antrenamente.

VEZI AICI MAI MULTE IMAGINII DE LA ANTRENAMENT

Boloni a condus ieri primul antrenament din cantonamentul din Italia. Experiența adunată pînă la cei 62 pe care îi are l-a făcut să intre rapid în grațiile jucătorilor.

Românul a fost foarte deschis cu jucătorii săi și chiar a vorbit cu fiecare în parte. Pus pe glume, Boloni n-a ezitat să se implice direct la antrenamente, lucru pe care jucătorii nu-l puteau vedea la fostul selecționer, Victor Pițurcă.

Acesta urmărea antrenamentele de pe margine și îi lăsa pe secunzi să se ocupe de absolut tot. De asemenea, Boloni le-a stabilit viitorul lui Sînmărtean și lui Szukala. Îi vrea pe ambii la echipă.

I-a furat Stelei preparatorul GREC

Chiar înaintea meciului de ieri cu Trencin, Rădoi a primit o veste care nu i-a picat deloc bine. Preparatorul fizic grec Nikos Karidas a decis să plece de la Steaua!

"M-am simţit extraordinar în România, chiar dacă am stat puțin. Sînt sigur că Steaua va obţine rezultate extraordinare, am găsit acolo o atmosferă excelentă.

Îi mulţumesc lui Mirel Rădoi pentru oportunitatea extraordinară de a lucra pentru un club de talie europeană", a spus ieri Karidas. El va ajunge la Al Ittihad alături de Boloni, cu care a mai colaborat la PAOK.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  23 Iulie 2015, 13:10

Bine, Loți. Antrenezi, în sfârșit, o echipa care contează în Asia. Bafta

Vezi toate comentariile (1)
Comentează