INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

VIDEO Boloni iese la atac după înfrângerea cu liderul din Belgia: "Arbitrul a fost influențat, a cedat presiunii"

Foto: Facebook/@RoyalAntwerpFC
Foto: Facebook/@RoyalAntwerpFC

Articol de - Publicat duminica, 22 octombrie 2017 21:31

Royal Antwerp, formația antrenată de Ladislau Boloni, nu a rezistat în fața liderului Bruges, scor 0-1, antrenorul lui Antwerp fiind deranjat de "centralul" Visser. 

Cea mai dificilă deplasare a lui Loți Bölöni în acest campionat. La Bruges, care sufocă Belgia în mijloc de toamnă. Era aproape imposibil să câștige. Un punct ar fi fost mai mult decât bun.

Antwerp a fost de două ori lipsită de șansă în aceeași fază în minutul 36. După cornerul gazdelor, De Bock a șutat, balonul deviat a prins pe contre-pied portarul roș-albilor, mijlocașul Corryn a plonjat și a respins disperat de pe linie, dar Decarli era chiar acolo și a împins mingea în plasă. 1-0, Bruges. (VIDEO)

Oricât s-a luptat, Antwerp nu a mai egalat. "Am fost impresionați de adversari. Dar, ce e mai rău, și arbitrul a fost influențat de atmosferă în prima repriză, cedând presiunii. E păcat că nu a putut păstra echilibrul. A fost o mare luptă, însă nu un spectacol", a declarat Bölöni la final. E pe 4, cu 18 puncte, la fel ca Rednic (6).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează