INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANŢA

VIDEO Călăul lui Mutu » Ajaccio e extenuată după o pregătire fizică infernală: 0-1 acasă cu St. Etienne

Mutu a încercat să recupereze pregătirea după două săptămîni de pauză
Mutu a încercat să recupereze pregătirea după două săptămîni de pauză

Articol de - Publicat luni, 12 august 2013 00:00 / Actualizat duminica, 11 august 2013 21:40

Din cauza preparatorului italian adus de antrenorul Ravanelli, atacantul s-a accidentat în iulie la genunchi. Decarul a jucat ieri, dar a fost extrem de obosit, ca toată echipa, care se plînge de temutul Ventrone.

Cînd Ravanelli i-a anunţat, în iulie, pe jucătorii lui Ajaccio că a venit cu Ventrone, probabil cel mai dur preparator fizic european, corsicanii s-au speriat. Auziseră de "profesor", cel care îi "zdrobea" la pregătire pe juventinii lui Lippi, în anii '90. Aşa s-a întîmplat şi cu ei.

Vezi VIDEO!

"Ne e frică să ne antrenăm"
Primul care a cedat a fost chiar Mutu. După cîteva zile sufocante, s-a accidentat (a acumulat lichid la genunchi) şi a revenit la începutul lui august, cînd Ventrone tot nu se oprise cu şedinţele extreme.

"La noi, antrenamentele se termină cu zece serii în forţă de 500 de metri. De fiecare dată ne întrebăm cine vomită", a dezvăluit Cavalli, colegul românului, care a slăbit patru kilograme. "O să ne trezim într-o dimineaţă cu frică de pregătire şi urîndu-l pe Ventrone".

Iar Bonnart a completat: "Sîntem extenuaţi. În ultimele zile am lucrat mai puţin fizic, dar şi diferitele jocuri sînt foarte lungi. Ce vom face?".

Decarul frînt
Ieri, în prima etapă, cu St. Etienne, roş-albii au primit răspunsul. După un sfert de oră, erau istoviţi. Nu mai puteau. La Mutu s-a văzut cel mai mult.

În minutul 23, a primit o minge excelentă, a stopat-o pe piept, dar nu s-a mai putut concentra. A tras prost din interiorul careului, cu stîngul, la trei metri de bară. "Verzii" au profitat de epuizarea insularilor, Brandao a înscris, apoi au refuzat să le mai dea balonul. Pînă la sfîrşit.

Certat de Ravanelli
În minutul 72, după ce meciul s-a oprit pentru pauza de hidratare, Mutu a ajuns la margine, iar Ravanelli l-a tras deoparte. Antrenorul i-a reproşat pe un ton ridicat jocul său slab. Decarul a încercat să spună ceva, dar italianul deja îi întorsese spatele. Şi l-a înlocuit imediat.

Bănel, cel mai energic
Nicoliţă n-a fost titular la St. Etienne, dar a intrat imediat după pauză şi a avut 45 de minute foarte bune. A hărţuit permanent defensiva corsicană pe aripa dreaptă, a şutat la poartă periculos, a pasat inteligent şi a alergat enorm. "Românul le-a provocat mari dureri de cap gazdelor", a comentat L'Equipe.

74 de minute a jucat Adrian Mutu la Ajaccio - St. Etienne

25 de mingi a atins numărul 10 al corsicanilor ieri

0 şuturi a cadrat vîrful lui Ravanelli (a avut două la poartă)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
hofer
hofer  •  12 August 2013, 09:35

Sa dea bice nu sa se planga clocea. Toata viata a dato din colt in colt.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează