INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  OLANDA

VIDEO Calcan învață meserie la Willem Tilburg: ”Mă antrenez ca un nebun, tot mai mult, în fiecare zi”

Articol de - Publicat duminica, 22 ianuarie 2017 16:47

Andreas Calcan a plecat din vară în Olanda, la Willem Tilburg, s-a adaptat acolo și speră să devină un jucător important pentru gruparea batavă.

"Mă antrenez foarte bine, mă pregătesc ca un nebun. În cantonament, antrenorii au venit să-mi vorbească, mi-au spus că sunt mulțumiți de mine, că mă pregătesc bine, că le place atitudinea mea, doar că trebuie să mă mai pun la punct cu tactica.

Sunt multe chestii pe care nu le știam, recunosc. Sunt perioade bune și perioade rele, dar cresc și am încredere că îmi va fi bine.

Îmi mențin disciplina și trag de mine în fiecare zi, mai mult și mai mult. Învâț și limba ușor, ușor, este destul de grea, dar am ambiție", a declarat tânărul de 22 de ani pentru GSP.RO.

7 meciuria jucat olteanul pentru prima echipă a lui Willem Tilburg

4 goluri și un assist a reușit Calcan în 5 meciuri pentru formația secundă a lui Willem

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează