INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EIBAR - DEPORTIVO 3-1

VIDEO Ce gol ar fi fost! Andone a făcut faza meciului cu Eibar, dar a fost oprit de portar

Andone, al 11-lea meci integralist la Depor
Andone, al 11-lea meci integralist la Depor

Articol de - Publicat duminica, 29 ianuarie 2017 00:00

Florin Andone a făcut faza meciului aseară, dar portarul a deviat în corner șutul în cros al ”tricolorului”. Și La Coruña pierde în LaLiga după 49 de zile.

Din 10 decembrie nu mai fusese învinsă La Coruña, de la 2-3 cu Madridul pe "Bernabeu". De atunci, galicienii au jucat 7 meciuri, patru în LaLiga și trei în Copa del Rey. Două victorii și cinci egaluri!

Aseară, Florin Andone nu a mai înscris, iar alb-albaștrii au pierdut, 1-3 în deplasarea bască. Totuși, golgeterul echipei lui Garitano a fost foarte aproape de gol după cea mai frumoasă fază a meciului.

VIDEO: Vezi AICI rezumatul meciului!

În minutul 49, la 2-1 pentru Eibar, "tricolorul" a primit mingea în terenul advers. La 25 de metri de poartă, a așteptat atacul decisiv al stoperului și a înțepat balonul pe lângă el. Dribling în viteză extrem de eficace.

Exact înainte ca un alt fundaș să se arunce asupra sa, Andone a tras din interiorul careului. Puternic, vizând plasa sub transversală. Însă portarul Yoel, cel mai bun de pe teren, a deviat în corner cu un reflex fantastic. Ar fi fost al 8-lea gol al vârfului în campionat. Și, la 2-2, Depor ar fi putut supraviețui în această partidă.

În minutul 72, după ce Yoel a mai blocat o dată șutul în diagonală al lui Andone, Eibar a marcat și a închis partida. 3-1.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează