INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

VIDEO Ce schimbare! Fanii ruși se bat pentru tricoul fostului stelist care a plecat cu scandal de la FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 martie 2018 20:22

Gabi Enache (27 de ani) a plecat cu scandal de la FCSB, dar acum e jucătorul favorit al fanilor lui Rubin Kazan, locul 9 din prima ligă rusă.

Fundașul a fost comparat de presa locală cu Dani Carvajal, iar după ultima etapă câștigată de Rubin în fața lui Tosno, scor 1-0, fanii s-au bătut la propriu pentru tricoul românului.

" Rubin Kazan nu a mai avut de mult timp un asemenea jucător. Enache este capabil să alerge dintr-o parte în cealaltă a terenului fără probleme și poate face banda atât in defensivă cât și în atac. Prin venirea lui Enache, am adus un jucător ce seamană cu Dani Carvajal de la Real Madrid. La fel de puternic si de neclintit", au scris jurnaliștii de la sport.business-gazeta.ru.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
victor33
victor33  •  19 Martie 2018, 09:27

Cat de tare! :))) Bravo lui!

victor33
victor33  •  19 Martie 2018, 09:27

Cat de tare! :))) Bravo lui!

rjka
rjka  •  19 Martie 2018, 00:00

Bravo enache te apreciază cei din străinătate mai mult ca aici la noi in jungla unde ai jucat la fc fcsb 2003 SRL n-ai avut cu cine niște pușcăriabili te-au judecat la fel ca și samantari din tribuna fcsbisti care dacă ploua un pic afara nu mai vin la meci ca ai topește ploaia suporteri de rezultat au nu mai calități ce sa la faci încă o dovada ce club de fotbal este fc fcsb cu numele adevărat sporting bucuresti numele echipei este fc fotbal club sporting bucuresti ca sa spunem lucrurilor pe nume .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează