INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANDERLECHT

VIDEO Chipciu i-a înnebunit pe belgieni! Cursa superbă de la golul 2 al lui Anderlecht i-a ridicat în picioare pe fani

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 27 decembrie 2016 11:37

Anderlecht a câștigat meciul de pe terenul lui Charleroi, scor 2-0, iar la cel de-al doilea gol a contribuit decisiv Alexandru Chipciu.

După ce ieri belgienii au scris că mijlocașul român aleargă la fiecare meci minimum 12 kilometri, Chipciu a dovedit o dată-n plus în partida cu Charleroi că e unul dintre maratoniștii echipei.

Românul transferat în vară de la Steaua pe 3,5 milioane de euro a creat faza golului de 2-0, după o cursă lungă începută din propria jumătate de teren și încheiată în apropierea careului advers.

Vezi AICI faza creată de Chipciu

"Chipciu e primul nume pe lista lui Weiler atunci când face echipa", au scris jurnaliștii de la Derniere Heure.

Sursa citată a stat de vorbă cu Alex Chipciu: "Nu mă gândesc niciodată să calculez cât de mult alerg într-un meci. Cert e că aici o fac mai mult decât în România. Chiar am fost întrebat dacă particip la maraton. Dar nu mă motivez cu astfel de lucruri. Mie îmi place fotbalul fizic".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
698882196889323
Mario Dinu  •  27 Decembrie 2016, 16:43

alearga armasarii, cei care trebuie sa alerge, cei care stiu cu mingea se plaseaza corect si inscriu...asta este treaba lor, dar fotbalul se schimba an de an, o sa le puna si obstacole la un moment dat,

dinamo_fan
dinamo_fan  •  27 Decembrie 2016, 12:35

care a fost cursa ?

sakamoto
sakamoto  •  27 Decembrie 2016, 12:17

In Vestul Salbatic, sint foarte apreciati jucatorii care dau totul pe teren. Sint respectati. In schimb leneshii mingicari, nu au ce cauta in echipele unde se investesc bani multzi si exista fotbalisti de valoare. Muncesti ramii, nu potzi munci mult, la revedere! Oricit de tehnic este un jucator, daca nu poate alerga 90 minute, este dat la o parte. La noi merge zicala:munca l-a facut pe om, dar nici lenea n-a omorit pe nimeni!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează